Celebrity News

Kristina Agilera navukla gnev fanova: Kako si sebi ovo mogla da dozvoliš?

Izgled Kristine Agilere glavna je tema svetskih medija. Pevačica, koja je nekada ponosno nosila epitet jedne od najlepših dama svetske javne scene, promenila je lični opis, a tragovi nekadašnje lepote danas se naziru samo u obrisima.

Kristina Agilera navukla gnev fanova: Kako si sebi ovo mogla da dozvoliš?

Nekada najatraktivnija pevačica Kristina Agelera, našla se na meti oštre osude. Naime, nakon niza paparaco fotografija, na kojima pevačica izgleda neprepoznatljivo, brojni mediji, kao i fanovi osudili su je zbog prekomernog "konzumiranja" estetske hirurgije.

Osim što se ugojila petnaest kilograma, pevačica je preterala sa botoksom, pa je gotovo nemoguće razaznati njene facijalne ekspresije, a kako brojni fanovi komentarišu, nekadašnja lepota nestala je bez traga.

Pročitajte: Kristina Agilera - Slomilo mi se srce kada sam otkrila da je moj dečko gej

Uz to, šuška se da je pevačica pomoću estetskih korekcija uvećala usne i popunila jagodice, što je dovelo do potpune transformacije njenog lica.

Ipak, čini se da ova vrsta negativne kritike na pevačicu ne utiče, jer je, kako kažu upućeni odustala od zdravog načina života i više ne mari kako će je i u kom izdanju paparaci fotografisati.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Upravo zbog takve nezainteresovanosti, i prema mišljenju mnogih, prekomerne upotrebe estetskih intervencija i fotošopa, fanovi pevačice besni su, a ona je na mrežama postala glavna meta osude.

Komentari (0)

Loading