Celebrity News

Dunja Jovanić nikad iskrenija: Nisam zadovoljna svojim izgledom

Dunja Jovanić iskreno je odgovarala na pregršt pitanja koja su joj njeni verni fanovi postavljali na njenom “Instagramu”.

Dunja Jovanić nikad iskrenija: Nisam zadovoljna svojim izgledom

Iskrena Dunja Jovanić koja važi za jednu od najlepših blogerki odgovarala je na najrazličitija pitanja svojih obožavatelja.

Najviše pažnje privukla su pitanja koja se tiču njenog fantastičnog izgleda i kilaže, koja inače muči svaku ženu.

Pošto Dunja važi za nekoga ko voli da trenira i bude fit, jedan od fanova je pitalo da li zadovoljna sa svojim izgledom, na šta je ona odgovorila negativno.

Instagram screenshot

 

-U poslednjih pet godina nikad nisam bila u goroj formi, nikad nisam napravila dužu pauzu u treniranju i to me užasava. Ne smatram da izgledam loše, ali znam kako mogu da izgledam i poslednjih meseci se hranim bezveze, jedem da preživim,a ne da uživam i nemam vremena za sebe. Od ponedeljka trening. U zdravom telu zdrav duh!- napisala je blogerka.

Dunja se prisetila i svojih oscilacija u kilaži i napisala da je najviše imala 69 kilograma i da tada nije shvatala zašto.

Instagram screenshot

 

- Najviše sam imala 69 kilograma, u trećoj srednje, dok nisam otkrila da imam poremećaj štitne žlezde. Nakon što sam dobila terapiju, bezo sam se vratila u normalu, ali generalno taj period pre nego što ću otkriti šta mi je, je bio prestresan. Ustanem ujutru i ne mogu da dođem sebi, spava mi se, ne mogu da se fokusiram, jedem normalno i sve mu se lepi.

Pošto ona uživa u negovanju svog lica i tela i redovno obaveštava svoje pratioce šta i kako koristi, sada je podelila je savet kako čuva svoj preko potreban mir.

Instagram screenshot

 

Napisala je da joj meditacija, psihoterapija i stalan rad na sebi najviše pomaže da sačuva sebe od stresa.

Komentari (0)

Loading