Celebrity News

Fotografije o kojima priča ceo svet: 10 godina kasnije, Kejt i Vilijam ponovo na mestu koje im je odredilo sudbinu

Brak Kejt i Vilijama već deceniju je jedan od najskladnijih brakova poznatih svetskoj javnosti. Ipak, u poslednje vreme, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, nakon što je svetsku javnost uzdrmao skandalozni intervju, koji su Opri Vinfri dali Megan i Hari, nisu viđeni srećni i nasmejani.

Fotografije o kojima priča ceo svet: 10 godina kasnije, Kejt i Vilijam ponovo na mestu koje im je odredilo sudbinu

Kejt i Vilijam važe u svetskoj javnosti za jedan od najusklađenijih bračnih parova, ipak, čini se da je skandalozni intarvju, koji su Megan i Hari dali Opri Vinfri na kratko pomutio sreću bračnog para. Naime, u poslednje vreme, paparaci su nekoliko puta fotografisali Kejt i Vilijama, a njihova lica bila su bez osmeha i životne radosti.

Sada su se konačno pojavile fotografije, koje su obradovale brojne poštovaoce vojvode i vojvotkinje od Kembridža. Naime, bračni par posetio je Vestmintersku opatiju, gde je trenutno smešten centar za vakcinaciju. Njih dvoje naime došli su kako bi brojnim medicinskim radnicima, koji se već više od godinu dana bore protiv korone, odali počast.

Pročitajte: Nije lako biti Kejt Midlton - Bila je i frizerka i učiteljica

 

 

Ipak, njih dvoje ovoga puta nisu mogli a da ne prošetaju identičnom stazom, kojom su prošetali 29. marta 2011. godine.

Naime, obučena u nežno krem boje, kao da je ponovo nevesta i sa buketom u rukama, Kejt je u pratnji supruga koračala katedralom u kojoj mu se pre gotovo deset godina zaklela na vernost. 

Tokom šetnje princ Vilijam nije mogao da skine pogled sa svoje supruge, a na njihovim licima, konačno se posle mnogo vremena ponovo mogao uočiti iskren osmeh.

Pročitajte: Kejt Midlton u neizvesnosti - Proslava praznika bez kraljice Elizabete?

 

 

Fotografije, koje su nastale tokom ove posete oduševile su javnost, a mnogi su komentarisali da deset godina, nakon što je koračajući katedralom, Kejt odredila svoju sudbinu, par izgleda podjednako srećno i zaljubljeno, a u neku ruku i nepobedivo.

Komentari (0)

Loading