Celebrity News

Slavlje u domu Jelene Bačić Alimpić: Posebno iznenađenje od ćerke Dunje (foto)

Rođendan Jelene Bačić Alimpić u porodičnom domu pravi je mali praznik ljubavi, a ove godine, spisateljica nema velikih želja. Ipak, čestitke prima sa širokim osmehom, a jedna ju je posebno raznežila.

Slavlje u domu Jelene Bačić Alimpić: Posebno iznenađenje od ćerke Dunje (foto)

Spisateljica i nekadašnje TV lice, Jelena Bačić Alimpić danas puni pedeset dve godine, a tim povodom, u porodičnom domu, danas je organizovana proslava u krugu najbližih.

Jelena je ovom prilikom imala skromne želje, koje je podelila sa svojim pratiocima na "Instagramu".

- Dočekah još jednu godinu života sa zahvalnošću. Drago mi je što je otišla prošla, teška, neizvesna i bolna jer sam izgubila mnogo dragih ĺjudi. Želim samo jedno: da nam Bog svima da zdravlja, ljubavi i spokoja i da moji voljeni proslave sa mnom još mnogo godina - napisala je ona, a onda su usledile brojne čestitke od porodice i prijatelja.

Posebna čestitka stigla je ipak od ćerke Dunje, koja je evocirala uspomene na detinjstvo, a uz fotografiju, mami je poručila samo jedno:

- Najbolja na svetu!

Pročitajte: Jelena Bačić Alimpić - Trošila sam vreme na pogrešne ljude

Instagram story printscreen @jelena_bacic_alimpic

 

Ovaj dan, nekadašnja voditeljka provešće u krugu najvoljenijih, a kada istekne ponoć, počeće još jedno životno poglavlje, koje će Jelena nesumnjivo ispuniti brojnim uspesima.

Komentari (0)

Loading