Celebrity News

Pet godina od smrti Marinka Madžgalja, a na njegovom pomenu pojavio se samo jedan glumac!

Pet godina od smrti Marinka Madžgalja obeležila je porodica, kako bi još jednom pokazala da ljubav prema Marinku ne bledi, a od brojnih kolega na glumčevom grobu pojavio se samo on...

Pet godina od smrti Marinka Madžgalja, a na njegovom pomenu pojavio se samo jedan glumac!

Prošlo je pet godina od smrti legendarnog Marinka Madžgalja, koji je borbu za život izgubio pred opakom bolešću. Kako prenose mediji, na pomenu, koji je porodica Marinka Madžgalja održala na glumčevom grobu pojavio se samo jedan kolega.

Aleksandar Srećković Kubura ni ove, pete godine od smrti, nije zaboravio svog prijatelja, pa je došao da mu oda poštu i neutešnoj porodici još jednom pruži podršku.

Takođe, glumac se na svom "Instagramu" oprostio od Marinka uz reči pesme Vlade Divljana "Samo jednu ljubav imam".

Pročitajte: Majka Marinka Madžgalja - Moj sin je bio čista ljubav i sreća!

- Došao sam da ti kažem, da ću s tobom ostati - napisao je on uz Marinkovu fotografiju.

Nedavno su u čast preminulog glumca, njegovi prijatelji gostovali u emisiji Ognjena Amidžića, a govoreći o njemu, Kubura je čak pustio i suze.

youtube printscreen

 

‒ U martu je pet godina od njegove smrti. Nismo se okupili baš tog datuma da bismo pokazali da mi na njega mislimo svakog dana. Odlučili smo da to bude neki dan između. Sećanje na njega živi i ostaje među nama. Ako ga mi ne spominjemo, ko će ‒ započeo je Ognjen, a tom prilikom o njemu su govorili i Andrija Milošević, Marko Kon i Aleksandar Srećković Kubura, koji nije mogao da sakrije emocije.

Komentari (0)

Loading