Celebrity News

Maja Šuput 10 dana od porođaja konačno otkrila neobično ime sina

Maja Šuput otkrila ime sina, deset dana od njegovog dolaska na svet i još jednom je uspela da šokira javnost.

Maja Šuput 10 dana od porođaja konačno otkrila neobično ime sina

Od kada je 17. marta Maja Šuput na svet donela preslatkog dečaka, javnost je nestrpljivo iščekivala da pevačica, koja je nagovestila da njen sin neće imati tradicionalno ime, otkrije izbor koji su napravili ona i njen suprug Nenad Tatarinov.

Deset dana, Maja je sve držala u neizvesnosti, a onda je otkrila ime sina, uz preslatku fotografiju mališana i to na veoma originalan način.

-  Nakon što ste mesecima, hteli to ili ne, čitali o meni apsolutno sve (ponekad i svašta) red je da se predstavim likom i imenom. Zovem se BLOOM TATARINOV i hteo bih da se zahvalim SVIMA na čestitkama, lepim željama, poklonima, pozitivnoj energiji, prelepim rečima i dobrodošlici - napisala je Maja u objavi iz perspektive svog sinčića pa dodala.

Pročitajte: Za ovim žude sve žene sveta - Zavirite u garderober Maje Šuput (foto)

Instagram printscreen

 

- Mama i tata su mi presrećni, stalno nešto guguću i pjevaju, pričaju nekim dečjim tonom i sa osmehom u glasu. Biće da su baš jaaaako veseli zbog mene. Ja sam preuzbuđen oko svega što me čeka a sudeći po vašoj pozitivi biće puno veselja u budućnosti. Još jednom hvala za ljubav, voli vas Bloom - završila je objavu pevačica, koja ne krije koliko je srećna što se ostvarila u ulozi majke.


 

Komentari (0)

Loading