Celebrity News

Dvadeset dana od smrti Sanje Ilića: Danas reči Tatjane Karajanov imaju posebnu težinu

Rođendan Sanje Ilića, koji bi danas napuni sedamdeset godina. Dvadeset danapre rođendana velikan je otišao na večni počinak, a njegova druga supruga o njemu je govorila ovako...

Dvadeset dana od smrti Sanje Ilića: Danas reči Tatjane Karajanov imaju posebnu težinu

Dvadeset dana pre nego što bi proslavio sedamdeseti rođendan, napustio nas je Sanja Ilić, čovek koji je na domaćoj muzičkoj sceni ostavio neizbrisiv trag.

Danas će se muzičke legende zasigurno setiti prijatelji, porodica i brojni poznanici, a ovako je o njegovom talentu i velčini za naš magazin nedavno govorila njegova bivša supruga Tatjana Karajanov.

Pročitajte: Tatjana Karajanov ekskluzivno za "Story" - Bilo je mnogo neprijatelja Sanjinog i mog braka

Privatna Arhiva

 

- Nakon Sanje sam potpuno druga osoba i život gledam iz još jedne dimenzije, koja ranije u meni nije postojala. Podsticao me je da komponujem i da pevam. Ja sam se divila njegovoj ambicioznosti a on je voleo moj žar za učenjem i bio mi je podrška da završim još jedan fakultet, psihologiju, kao i psihoterapijsku edukaciju. Nismo imali zajedničko dete ali smo imali našu zajedničku pesmu sa kojom smo otišli na Eurosong 2018. u Lisabon. Dragocena iskustva koja sam doživela sa njim će ostati nezaboravna. Žao mi je što je došlo do našeg razvoda ali smo oboje shvatili da će nam tako biti najlakše, s obzirom na okolnosti. Razvod je takođe situacija za veliki rast. Zvuči paradoksalno ali je tako. Potrebna je hrabrost da se živi život i raste i razvija - rekla je Tatjana i dodala da je za nju, njihov odnos bio posebna avantura.

- Sanja se prilagođavao na moje sisteme vrednosti, a ja njegove. Bila je to  zanimljiva avantura. Sećam se kada su mi njegovi bliski prijatelji i kolege govorili kako je postao topliji i pristupačniji i kako ga nisu još takvog do sada videli. Mnogo sam bila srećna zbog toga. Ja sam pored njega veoma proširila  vidike i razumela život na još jedan način. Sve je zaista bilo lepo dok nisu počeli u tu našu oazu da naviru, ne baš tako prijateljski, uticaji koji su na kraju uspeli da dovedu do toga da se nam se putevi raziđu. 

Pročitajte: Otišao je veliki Sanja Ilić, a poslednji intervju ostaće upamćen po rečima o njoj

 

 

Tatjana koja nije imala priliku da bude prisutna na sahrani svog bivšeg supruga istakla je da Sanjinoj porodici ništa ne zamera. Ipak, naglasila je da je posle svega, samo jedna stvar izuzetno važna i značajna, a danas, na njegov rođendan, dvadeset dana nakon njegove smrti, te reči imaju posebnu težinu.

- Mislim da je sada od svega najvažnije da ga se sećamo. Ja ga vidim kako i dalje svira negde na sceni i poručuje svima da je ljubav jedina stvar za života, koja je bitna. Prođe nam život u raznim opterećenjima nebitnim stvarima dok propuštamo da dozvolimo sebi da volimo i donosimo odluke srcem a ne uslovljenošću raznim okvirima i formama.  

 

 

Komentari (0)

Loading