Celebrity News

Lepa Brena posvetila mu je svoj veliki hit: Pre Bobe je ljubila njega! (foto)

Dečko Lepe Brene pre Bobe bio je čovek, kome je posvetila svoj veliki hit. O njenom emotivnom životu, zna se veoma malo, ali srce joj je bar na neko vreme osvojio on.

Lepa Brena posvetila mu je svoj veliki hit: Pre Bobe je ljubila njega! (foto)

Boško Karanović

Emotivnu romansu neko vreme Brena je imala sa Mirkom Krlićem. Znajući za to, kompozitor Zoran Vasilić "Miki, Mićo" napisao je i predložio Breni da je posluša.

Lepa Brena bez razmišljanja prihvatila je pesmu, koja je danas njen veliki hit i sa njom se prijavila za "Pesmu Evrovizije".

1985. godine Brenina i Mirkova veza bila je izuzetno ozbiljna, a mnogi su očekivali da će baš sa njim tadašnja zvezda u usponu stane na ludi kamen.

Mirko je bio voditelj i urednik TV urednik političkog i opšte-društvenog sadržaja.

Pročitajte: Šokantni detalji mnoge iznenadili - Evo šta komšije kažu o Lepoj Breni

youtube printscreen

 

O ljubavi sa Brenom, Mirko je pričao ovako:

-Tačno je da je Lepa Brena duže vreme bila moja devojka i da smo se voleli. Sada je to već prošlost, a mi smo samo dobri prijatelji. O onome što priča zrenjaninska čaršija, da je trebalo da se uda za mene, mogu samo reći da je sve to mašta i nečije lepe želje. Ja mogu da izjavim da je, posle našeg zabavljanja Brena za mene bila i ostala veliki prijatelj - pričao je tada o njihovom odnosu Mirko za "Yugopapir" i dodao je da ga nije iznenadilo što se Brena udala za Bobu, jer je već duže vreme planirala da zasnuje porodicu.

Pročitajte: Moderna i smela - Lepa Brena ima novu frizuru! (foto)

 

 

- Upoznao sam je kada je prvi put nastupala u Zrenjaninu. To je bilo pre nekoliko godina, kada je kao još neafirmisana pevačica pevala u hotelu Vojvodina. Svideli smo se jedno drugom na prvi pogled i počeli smo da se zabavljamo.

Nekadašnji dečko Lepe Brene danas je u srećnom braku i ima četiri ćerke prenosi "Objektiv".

Komentari (0)

Loading