Celebrity News

Evo šta zaista povezuje Anastasiju Ražnatović i Novaka Đokovića

Anastasija Ražnatović i Novak Đoković našli su se u žiži interesovanja, kada se tokom teniskog turnira "Adria Tour" održanog na terenima Novaka Đokovića u Beogradu, Anastasija Ražnatović našla kao gost u njegovoj loži.

Evo šta zaista povezuje Anastasiju Ražnatović i Novaka Đokovića

Tada se u javnosti danima pričalo o odnosu mlade pevačke zvezde i najboljeg tenisera na svetu. Tom prilikom Anastasija se osvrnula na novinske napise:

- To mi je baš užas. Bilo je mnogo takvih naslova, a najgore mi je što narod veruje i misle da ja to guram u novine. A nije baš tako. Pišu da bi se prodavalo, lupe svašta ne bi li se prodalo, a nije im bitno da li je to istina ili ne - rekla je Anastasija u emisiji "Ekskluzivno".

Pročitajte: Dečko Anastasije Ražnatović za javnost je prava misterija - Ove detalje o Đorđu Kuliću sigurno niste znali!

Ipak, sada je mlada zvezda ponovo dala povod da je javnost poveže sa Novakom i ponovo pokrene šuškanja o "tajnoj vezi" među njima.

Naime, Anastasija je na svom "Instagram" storiju podelila snimak sa treninga, a označila je i lokaciju na kojoj se nalazi - "Novak tenis centar".

Pročitajte: Fotografija Anastasije Ražnatović sve je raznežila

Instagram story printscreen

 

Nakon ovog snimka mnogi su se zapitali koja je to "tajna veza" koja povezuje Anastasiju i Novaka. A istina je veoma jednostavna. Anastasijin dečko Đorđe Kulić, blizak je prijatelj sa Filipom Krajinovićem, sa kojim se i Anastasija jako dobro druži, kao i sa najboljim teniserom sveta, Novakom Đokovićem.

 

Komentari (0)

Loading