Celebrity News

U jeku skandala oglasio se i otac Nine Radulović, evo šta on poručuje

Otac Nine Radulović Branislav prvi put se oglasio nakon optužnice da je njegov bivši zet Lečić silovao svoju koleginicu Danijelu Štajnfeld.

U jeku skandala oglasio se i otac Nine Radulović, evo šta on poručuje

Andreja Damnjanović

Otac Nine Radulović smatra da je cela situacija sumnjiva i ne veruje izjavama Danijele Štajnfeld. Iako Nina nije želela da se izjasni povodom ovog skandala koji trese javnost, njen otac je rešio da podeli svoje mišljenje.

On je stao na stranu svog bivšeg zeta i rekao da je Lečić besprekoran u porodičnim odnosima, i da veruje da Danijela nešto želi ovim da postigne, da ima neki plan.

Radulović je istakao da deli isto mišljenje sa svojom ženom, koja je takođe šokirana ovim navodima.

– Moja supruga je ispričala sve i ja bih mogao da ponovim i potvrdim njene reči. S bivšim zetom sam se izuzetno dobro slagao. I sada smo u odličnim odnosima. Svakakvih priča može da bude o njemu, ali mi, kao Ninini roditelji, imamo samo reči hvale. Bio je besprekoran u porodičnim odnosima – rekao je Branislav na početku razgovora.

Pročitajte: Tišina je prekinuta - Oglasila se majka Nine Radulović, o bivšem zetu rekla ovo!

 

Ninin otac se s bivšim zetom čuo odmah posle poligrafskog testiranja koje je trajalo sedam sati u tužilaštvu.

– Tada mi je rekao da je veoma umoran. Vi kao novine ste vrlo korektno izveštavali, i to o čemu ste pisali znam i ja. Mi smo bili na Kosmaju kad je to odjeknulo. Baš smo se šokirali jer to ne liči na Leku. On je lep čovek, šarmer i bio je poželjan tih momačkih dana. Ne znam koja je namera te devojke bila i kakav joj je plan u vezi sa ovim slučajem. Bez obzira na to što je njegov lik u filmovima prek, kod kuće smo imali divnih trenutaka. I dan-danas je tako – kaže gospodin Radulović.

Pročitajte: Ana Lečić slomljena - Iako ga javnost optužuje, ocu bezuslovno veruje

 

Brak Nine Radulović i Branislava Lečića, koji je trajao šest godina, završio se razvodom, ali su oboje u dobrim odnosima zbog njihovog zajedničkog sina Lava. Ninin otac je rekao da ne zna šta je pravi uzrok raskida. 

– Šta je privatno bilo među njima, ne znam, niti znam koji su razlozi za razvod moje ćerke i Leke. Nisam u to ni ulazio, niti sam se mešao. Znam da, ako se mešate, možete da izazovete prkos. Pustio sam da njihov brak teče kako su oni želeli. Nikada nisu pravili neke incidente pred nama. Leka je bio izvanredan, naročito sa mnom. Nikada nisam hteo da zauzimam stranu. I danas smo u korektnim odnosima, brinemo o njihovom sinu – rekao je Radulović za „Kurir”.

Komentari (0)

Loading