Celebrity News

Potresna TAJNA koja se krije iza ljubavne priče Nebojše Kundačina i njegove TRIDESET GODINA MLAĐE SUPRUGE: Da li je sve zaista idealno?

Supruga Nebojše Kundačine, Marija, od izabranika svog srca mlađa je čak trideset dve godine, pa ipak, njihova ljubav ne poznaje razlike...

Potresna TAJNA koja se krije iza ljubavne priče Nebojše Kundačina i njegove TRIDESET GODINA MLAĐE SUPRUGE: Da li je sve zaista idealno?

Njihov susret bio je sasvim slučajan, a upoznali su se na prvoj godini Marijinih studija. Nešto kasnije odlučili su da dokažu da prava ljubav zaista ne zna za godine. 

Supruga Nebojše Kundačine, našeg poznatog glumca, 24. januara 2019. zaklela mu se na večnu ljubav. Iako su u početku naišli na prepreke, a ona na nerazumevanje prijatelja i ljudi iz bliskog okruženja, Marija i Nebojša uspeli su da dokažu svoju ljubav, a šarmantni glumac uvukao se u srca njenih dragih ljubi.

Pročitajte: Neobična ljubavna priča obeležila je život Kristine Bekvalac, a pred ovim pitanjem o emotivnom životu stilistkinja zanemela

- Na fakultetu smo dobili zadatak da napišemo seminarski rad o predstavama koje smo gledali, a ja sam pogledala nekoliko u nacionalnom teatru u kojima je glumio Nebojša. Njegova gluma toliko me je dirnula da sam mu prišla posle jednog izvođenja sa željom da mu postavim nekoliko pitanja o njegovim ulogama - započela je priču za magazin "Gloria" Marija.

Glumčevu pažnju sa druge strane privuklo je njeno posvećeno zanimanje za dramsku umetnost.

- Pošto posle predstave najčešće nisam u stanju da mislim kako treba, zamolio sam Mariju da se čujemo sutradan. Želeo sam da u međuvremenu malo razmislim i, u slavu nauke, dam odgovarajuće i suvisle odgovore. I eto, sutradan smo se čuli i razgovarali, naravno u pozorištu i o pozorištu, a među nama su se odmah javile simpatije, prepoznali smo se - ispričao je Nebojša.

Pročitajte: Nebojša i Marija Kundačina - Ljubav je u naš život došla sasvim neočekivano

- Među nama je od početka sve nekako romantično i baš onako kako i treba da bude, ukoliko išta može da bude romantično u ovom brzom i ludom vremenu. Divno je kad se dvoje ljudi pronađu i prepoznaju. Kad je prava osoba u pitanju, onda se sve dešava lako, bez ikakvih strategija i planova, pa je i venčanje došlo nekako spontano. Imamo dosta istih interesovanja, za glumu, muziku. Mnogo čitamo, ali uglavnom vezano za glumu, delimo sličan osećaj za dobre stvari i zajednički to sve doživljavamo kao neko ushićenje - rekao je on.

Komentari (0)

Loading