Celebrity News

Ekskluzivno: Pogledajte koja lepotica je osvojila Ljubu Bulajića! Prvi put o vezi samo za "Story"!

Ljubomir Bulajić, popularni glumac, koga gledamo kao glavnog junaka serije Aleksandar od Jugoslavije, govori o plodonosnoj saradnji s Šotrom, svojih očekivanja od braka, o prijateljstvu s Petrom Strugarom I kako mu je Jelisaveta Orašanin trajno promenila život

Ekskluzivno: Pogledajte koja lepotica je osvojila Ljubu Bulajića! Prvi put o vezi samo za "Story"!

Niz uloga u popularnim projektima iz epohe, svrstali su glumca Ljubomira Ljubu Bulajića (32) u red najtraženijih umetnika mlađe generacije, ali su takođe učinile da ga publika ne prepoznaje kada nije kostimiran. Njegov zaštitni znak u novoj seriji “Aleksandar od Jugoslavije”, gde igra naslovnu ulogu, jesu brkovi, koje u privatnom životu ne nosi. Privatno je duhovit, nasmejan I vedar mladić koji je zaljubljen u pecanje, vožnju motorima I svoju dugogodišnju devojku Janu, koja je ballerina I koja živi I radi u Minhenu. 

Iako o svom emotivnom životu, inače retko govori, za "Story" je otkrio ponešto o svojoj romansi sa lepom Janom.

Ranije ste bili u dugoj vezi, da li se nešto promenilo u vašem ljubavnom statusu?

- Ništa. Sve je kako treba Bogu hvala.

Koliko ste romantični i da li to pokazujete u vezama? Mislite li da je to danas žene dovoljno cene?

- Umereno romantičan. To čuvam za svoja četiri zida.

Rekli ste da vam je najveći cilj da formirate vašu porodicu i pružite deci sve ono što su vama vaši roditelji. Da li osećate roditeljski instinkt ili mislite da je još uvek rano za to?

- Naravno. Najveća životna nagrada bila bi mi, da jednoga dana, moja deca misle o meni, onako kako ja danas mislim o svojim roditeljima. Ne mislim ni da je rano, ni da je kasno, već da će to doći u pravom trenutku. Decu neću praviti zbog očekivanja okoline, već isključivo iz ljubavi.

Pročitajte: Ljubomir Bulajić - Sedam gradova za sedam dana

Koje je vaše mišljenje o braku kao instituciji? Da li bi u vaše,m slučaju bio obavezan kada biste hteli dete?

- Nemam predrasuda prema braku. Brak vidim isključivo i samo kao krunu ljubavi između dvoje ljudi. Ništa na ovom svetu nije obavezno, pa tako ni brak. Moje viđenje stvari je takvo da je sve stvar dogovora. Opet naglašavam, kada su te stvari u pitanju, očekivanja okoline me ne zanimaju.

Da li vam se desilo da vaš privatni život pati zbog posla i kako ste se u tim situacijama "čupali"?

- Naravno. Trpeli su i posao i privatni život. Kad čovek ima volje, onda ima i snage da sve uskladi kako treba. U našoj profesiji nije retko i da se rade po tri posla odjednom, pa se i pored toga nekako nađe vremena za uživanje.

Ceo intervju pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji od 31. marta.

story

 

 

Komentari (0)

Loading