Celebrity News

Sloba u zatvoru: Pogledajte premijerno završne scene serije "Porodica"

Boris Isaković otkriva poslednje reči Slobodana Miloševića pred njegovo hapšenje.

Sloba u zatvoru: Pogledajte premijerno završne scene serije "Porodica"

Mišljenja i reakcije na petodelnu mini-seriju “Porodica”, čiju poslednju epizodu gledamo večeras, slušaćemo u danima pred nama, ali njena dvomilionska gledanost svake večeri ove sedmice već je dokazala uspeh. Kao što su mnogi bili nestrpljivi pred njeno emitovanje, ništa manje iščekivanja nema ni pred veliko finale, a za one s najtanjim živcima zavirili smo u detalje poslednje epizode nekoliko sati pre njenog puštanja u etar. Na fotografijama koje donosimo već možete videti kadrove raspleta velike drame u vezi sa hapšenjem Slobodana Miloševića, a čovek koji ga besprekorno igra izneo je svoja zapažanja i otkrio neke detalje.

Promo

 

Glumac Boris Isaković (54) dobio je pregršt pohvala na račun svoje izvedbe nekadašnjeg predsednika, a ovih dana nalazi se u Italiji gde već snima svoj naredni projekat. Ipak, stigao je i da otkrije koja je bila poslednja Miloševićeva poruka pre hapšenja.

- Pobedili smo. To je ta misao, jer on je zapravo kada je bio pritisnut i u tesnacu kada se nalazio, on je počinjao nekako iracionalno, bar to tako spolja nama svima delovalo, da neki poraz proglasi za pobedu - rekao je Isaković.

Pročitajte: Mirjana Karanović i Boris Isaković, zvezde serije “Porodica” - U ovoj priči nema pobednika, izgubili smo svi

Promo

 

Isaković je naglasio značaj snimanja ovakve serije i izrazio nadu da će se slični projekti mnogo više snimati u budućnosti.

- Mi ako ne budemo pravili ovakve stvari, mi ćemo sve zaboraviti jer naša istorija je prepuna. Zato i mislim da ovo i ima svoju vrednost, jer na određeni način stvarno osvetljava taj prilično značajan događaj - istakao je glumac.

Pročitajte: Ti negativni komentari i ljudi koji žele da me povrede... Mira Karanović OTVORILA DUŠU ZA "STORY" (video)

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading