Celebrity News

Tijana Marković otvoreno: Čoveku svog života nisam još rekla sudbonosno "da"

Emotivni izabranik glumice Tijane Marković biznismen je i producent koji živi na relaciji Švrajcarska - Srbija. Osvojio ju je ljubavlju i razumevanjem, takođe joj je velika podrška, a sve to ju je navelo da nakon svega par meseci zabavljanja počne da razmišlja o zajedničkoj budućnosti s njim

Tijana Marković otvoreno: Čoveku svog života nisam još rekla sudbonosno "da"

Glumica Tijana Marković (35), poznata po ulozi Marije Milošević u popularnoj seriji "Porodica", već četiri meseca je u skladnoj emotivnoj vezi sa biznismenom iz Švajcarske. Kako nam je nedavno za štampano izdanje magazina Story otkrila muškaraci slični njemu nikada je nisu mnogo privlačili, a razloge da baš njemu pokloni svoje srce pronašla je tek pošto je osvestila sebe.

- Suptilno me je osvajao, pravi je džentlmen. Budući da živimo na relaciji Švajcarska–Srbija, ume da me odveze, doveze gde treba i ništa vezano za mene nije mu teško. Stekla sam utisak da bi stene premestio samo meni da bude dobro. Takođe je presudila moja odluka da budem pokraj osobe koja me prihvata takvu kakva jesam, koja ne želi da me menja, već me razume, podržava i pruža slobodu da se razvijam u svim svojim talentima. Osvestila sam šta je to što u vezi želim. Ranijih godina sam muškarce poput svog sadašnjeg partnera odbijala, bili su mi dosadni. Što bi nam bilo lepo, daj neki problem, dramu, da se posvađamo. Merila sam ljubav patnjom umesto slobodom. Do te spoznaje sam došla radom na sebi, svojoj autentičnosti - kazala nam je tada glumica, koja nam je nedavno u video intervjuu otkrila planira li uskoro sa novim izabranikom da stane na ludi kamen.

Pročitajte:Mirjana Karanović podržala mladu koleginicu - Odbijam da igram sa Branislavom Lečićem

 

 

Komentari (0)

Loading