Celebrity News

Supruga Dejana Tomaševića za "Story" OTKRIVA: Moj prvenac se verio! (foto)

Dejan i Jelena Tomašević obeležili su juče veridbu Jeleninog sina iz prvog braka Marinka. Bračni par tim povodom okupio je članove najuže porodice, a sreću i brak pun poštovanja i razumevanja budućim mladencima među prvima su poželele ćerke skladnih supružnika Manja i Mija i sin Mateja.

Supruga Dejana Tomaševića za "Story" OTKRIVA: Moj prvenac se verio! (foto)

Skladni supružnici Dejan (47) i Jelena Tomašević (51) juče su imali dva razloga za slavlje. Jelenin prvenac, a Dejanov pastorak Marinko napunio je 33 godine, a istoga dana, malo pre nego što se tim povodom ostalim članovima porodice pridružio na ručku, on je zaprosio svoju dugogodišnju izabranicu Dejanu.

Jelena koja je, zajedno sa ćerkama Manjom i Mijom pomogla sinu u odabiru prstena nije krila suze radosnice, a ekipi magazina Story otkrila je da je ovo bio jedan od najemotivnijih trenutaka u njenom životu.

Pročitajte: Jelena i Dejan Tomašević - Bez suprugove podrške ne bih uspela da pobedim bolest, koja je zvanično neizlečiva

Privatna Arhiva

 

- Predivan je osećaj, dobila sam pojačanje. Imam divnu snahu koja potiče iz divne porodice, vaspitana je, ona i Marinko rade u istoj firmi, a ono što je meni najvažnije je da se vole. Ja sam od prvog dana znala da su njih dvoje kliknuli i da je među njima to to. Njihovi pogledi, gestikulacija, odnos pun razumevanja i nežnosti mi je to govorio - rekla nam je ona i dodala da će, s obzirom na pandemiološke mere, njen sin i snaja sa organizovanjem svadbe malo sačekati ili je obeležiti poput veridbe u najužem krugu ljudi.

Instagram story printscreen

 

Supruga slavnog košarkaša nije krila da se uskoro nada da će postati baka.

- Kada Marinka i Dejanu pitamo za to, lepo i slatko se nasmeše što znači da su spremni, a mi kao bake smo konstatovale da smo i mi dovoljno spremne za unuke.

Komentari (0)

Loading