Celebrity News

S kim to Sanja Marinković letuje na Maldivima? (foto)

Letovanje Sanje Marinković na Maldivima, mnogima je privuklo pažnju. Voditeljka, na pragu pedesetih izgleda, kako mnogi kažu, bolje nego ikad, a javnost je zanimalo ko joj pravi društvo na odmoru iz snova...

S kim to Sanja Marinković letuje na Maldivima? (foto)

Kako je iza sebe imala zaista turbulentnu godinu, punu uspona i padova, Sanja Marinković odlučila je da sebe počasti zasluženim odmorom i to na egzotičnoj destinaciji. Odlučivši da sve ružne uspomene ostavi iza sebe, voditeljka je spakovala kofere i otputovala na Maldive, kako bi se u nove radne pobede vratila sveža i rasterećena.

Na svom "Instagramu" svakodnevno objavljuje fotografije sa plaže, na kojima izgleda zanosno, pa ipak, mnogi su se pitali, da li je voditeljka na Maldive otputovala sama.

Pročitajte: Sanja Marinković za "Story" - Rođendanske svećice gasila sam suzama

 

 

Odgovor je Sanja takođe podelila na svojim "Instagram" storijima, pokazavši da se provodi u najboljem mogućem društvu. Naime, Sanja je objavila fotografije sa jahte, na kojima je pokazala da joj društvo pravi snajka, sa kojom uz čašu vina nazdravlja životu.

Sanja je neretko pričala da sa suprugom svog brata ima divan odnos i da je svrstava u red svojih najboljih prijateljica, pa joj njeno društvo na odmoru izuzetno prija.

Instagram story printscreen

 

Iako su mnogi očekivali da će Sanji na Maldivima društvo praviti novi emotivni izabranik, Sanja nam je nedavno otkrila da se na tom polju u njenom životu ne dešava ništa značajno.

- Još uvek se na tom polju ništa značajno nije dogodilo što bi prelomilo da neka nova ljubav postane broj jedan. Ne volim veze volim ljubav, a to se retko događa. Ne nedostaju mi pažnja, zagrljaji, poštovanje, pa ni ljubav. 

Komentari (0)

Loading