Celebrity News

Preokret: Nova odluka Nine Radulović mogla bi da promeni mnogo toga u slučaju Lečić-Štajnfeld

Odluka Nine Radulović, od koje domaća javnost očekuje da čuje bilo šta o slučaju Štajnfeld-Lečić, od kada je skandal domaću javnost potresao poput bombe, mnoge je iznenadila.

Preokret: Nova odluka Nine Radulović mogla bi da promeni mnogo toga u slučaju Lečić-Štajnfeld

Instagram

Naime, život voditeljke Nine Radulović iz korena se promenio, kada se njen bivši suprug Branislav Lečić našao u epicentru skandala, zbog optužbe za silovanje, koje je protiv njega iznela koleginica Danijela Štajfeld. Njihov sin Lav, danima nije posećivao školu, kako bi izbegao pritisak i neprimerene, surove komentare vršnjaka, a njen telefon danima nije prestajao da zvoni.

Pa ipak, voditeljka je sve stojički podnela i sa osmehom na licu, sinu proslavila deseti rođendan.

- Dečak nekoliko dana nije išao u školu da bi izbegao potencijalne neprijatnosti. On je napunio deset godina, ali je veliko slavlje izostalo zbog pandemije. Nina mu je napravila mini žurku u stanu na Karaburmi, međutim, Leka se nije pojavio. Razgovarali su i odlučili da je tako najbolje - rekao je izvor blizak paru za "Informer".

Pročitajte:U jeku skandala oglasio se i otac Nine Radulović, evo šta on poručuje

 

 

Iako nije prisustvovao slavlju svog sina, Lečić sa bivšom suprugom ima korektne odnose, a nova odluka Nine Radulović sve je iznenadila.

 Nina i njeni roditelji veruju u nevinost. Ona mu je rekla da će svedočiti na suđenju ukoliko do njega uopšte i dođe - zaključio je izvor.

Ukoliko do procesa u slučaju Lečić-Štajnfeld dođe, Ninino svedočenje moglo bi da bude ključni dokaz za odbranu njenog bivšeg supruga i oca njenog sina Lava. Ipak, ni posle ovih navoda, Nina Radulović nije se oglasila, pa sve idalje ostaje neizvesno.

Pročitajte: Tišina je prekinuta - Oglasila se majka Nine Radulović, o bivšem zetu rekla ovo!

 

 

Komentari (0)

Loading