Celebrity News

Zbog njega je spremna na sve: Ana Bekuta kontaktirala Mrkinu bivšu ženu

Zdravstveno stanje Milutina Mrkonjića pogoršalo se početkom godine, kada je otkriveno da je imao obostranu upalu pluća. Ana Bekuta, znajući da Mrka ima slabije srce, od tada o njegovom zdravlju vodi posebnu brigu. Ipak, pojavio se novi povod za brigu.

Zbog njega je spremna na sve: Ana Bekuta kontaktirala Mrkinu bivšu ženu

Naime, Milutin, sa kojim je Ana u dugogodišnjoj, srećnoj vezi, sve češće gostuje u emisijama, slobodno se kreće, uprkos pandemiji, što je dovelo do toga, da se Ana dodatno zabrine.

O tome, koliko voli Milutina svedoči činjenica da je zbog njega spremna na sve. Pa je savet potražila od njegove bivše supruge, sa kojom kako se čini ima sjajan odnos.

Pročitajte: Ana Bekuta - Milutin i ja jedno drugom čuvamo leđa

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

- Ana je rekla Daši da ne zna kako da zaustavi Mrku i natera ga da se smiri. Razume ona da mu je dosadno i da ne može da bude konstantno zatvoren u kući, ali se baš brine oko njegovog zdravlja. Boji se što se on sad slobodnije kreće, prihvata sve moguće pozive za emisije. Istina, nosi masku, ali Ani opet nije svejedno. Mnogo je brinula, i ozbiljan stres doživela kada je završio u bolnici i zato neće da sedi skrštenih ruku. Takođe, zna koliko i Daša brine za njegovo zdravlje, pa su sele, i dogovorile se da mu zajedno dosađuju i da ga zivkaju i opominju. Smatraju da će, ako one budu uporne i naporne, on shvatiti da im je stalo da se sačuva, jer nijedna ne bi podnela da ga izgubi. On to zna i ovako, ali će sada morati da ga stisnu - rekao je izvor za "Star".

Kako je izvor za pomenuti list rekao, njih dve su konstantno u kontaktu, još od kada je Mrka bio u bolnici i timski rade na tome da on sačuva svoje zdravlje.

Ovaj potez Ane Bekute samo je još jedan u nizu dokaza ljubavi prema čoveku, sa kojim je već godinama u srećnoj vezi.

Pročitajte: Fanovi tvrde da su je sreli, a gde je u stvari Ana Bekuta?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

- Ja sam bila u 52. godini svog život, on u 70. godini, zaista sam se načekala. Prva polovina mog života prošla je u traženju. Da smo se ranije sreli, ne bismo se prepoznali. Mi u dvadesetim i tridesetim ne znamo šta je ljubav. Tek u četrdesetim, shvatamo.S mudrošću dolaze neke stvari. 10 godina, obećali smo, proslava. Ne planiram da se udam, ne bih zaista jer to ništa ne bi promenilo - pričala je nedavno Ana za "Alo" o njihovom susretu i velikoj ljubavi.

Komentari (0)

Loading