Celebrity News

Bila je njegova najveća životna ljubav, a sada je ostala bez njega: Potpuno slomljena, oglasila se Tozovčeva Mima!

Supruga Predraga Živkovića Tozovca bila je tek nekoliko meseci, a njegova životna ljubav dugih 40 godina, a sada se oglasila povodom najvećeg životnog gubitka

Bila je njegova najveća životna ljubav, a sada je ostala bez njega: Potpuno slomljena, oglasila se Tozovčeva Mima!

Ata Images

Četrdeset godina duga ljubavna priča, danas je dobila svoj kraj, jer je Predrag Živković Tozovac preminuo i napustio ljubav svog života, Emiliju Mimu Živković. Mima koja danas oseća neopisivu patnju kratko se oglasila za medije, a reči koje je tom prilikom izgovorila, jasno pokazuju kolika je njena bol.

- Nemam snage više ni da pričam. Izgubila sam sa njim deo svog života. Ovo je trenutak kada stvarno ne mogu više. Molim vas, recite drugim novinarima da me ne zovu, jer stvarno više nemam glasa - rekla je za "Tanjug" ona.

Pročitajte: Preminuo najveći gospodin narodne muzike, Predrag Živković Tozovac

Tozovac, koga je pratila priča, da je ljubio brojne lepotice, otkrio je da ga je njegova Mima, osvojila na prvi pogled, a pored sebe zadržala dugih četrdeset godina.

- Sreli smo se sasvim slučajno i tako je počelo. Zaljubili smo se čim smo se ugledali - započeo je priču on.

- Njoj sam napisao pesmu ''Mima'', koju sam objavio u knjizi. Mima je moja prava ljubav i moj izbor. Naš odnos je više od ljubavi. Ljubav bih opisao kao kratkotrajnu bolest - poetski je za medije o svojoj suprugi govorio on.

Pročitajte: Posle 40 godina, njihova ljubav krunisana je brakom - Oženio se Tozovac u 84. godini!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Komentari (0)

Loading