Celebrity News

Slavna glumica vređala Srbiju zbog OVE žene! Razlog je ipak lične prirode! (foto)

Elizabet Olsen vređala je Srbiju i Srbe, a dok mediji, javnost i pojedinci danima pokušavaju da shvate, čime ju je to Srbija izrevoltirala, otkriveno je da iza njenih neosnovanih reči ipak stoji razlog lične prirode

Slavna glumica vređala Srbiju zbog OVE žene! Razlog je ipak lične prirode! (foto)

Naime, Elizabet Olsen tokom gostovanja u jednoj emisiji govorila je o svojoj poseti Srbiji, u kojoj je bila tokom snimanja filma "In Secret". Tada je glumica izjavila da u Srbiju niko ne bi trebalo da dođe.

- Nemaju dobre manire kada je reč o bioskopu - rekla je tada i dodala da je "bilo frustrirajuće" boraviti u takvoj zemlji, koja "nema ničeg jedinstveno srpskog, jer su oni tek oko 13 godina svoja zemlja".

Glumica je još istakla da Srbija nije autentična već da je sve preuzela od zemalja, koje su u nekom istorijskom trenutku zauzimale njenu teritoriju.

Ipak, malo ko zna da je tokom snimanja filma i svog boravka u glavnom gradu Srbije, 2012. godine na "Twitteru" objavila da joj se Beograd mnogo dopada.

Šta se u međuvremenu promenilo?

2014. godine Elizabet je raskinula dugogodišnju vezu sa glumcem Bojdom Holbrukom zvezdom popularnog ostvarenja "Narcos". Raskidu veridbe, usledio je još veći šok, glumac je ubrzo uplivao u vezu sa lepom glumicom srpskog porekla Tatjanom Pajković, prenosi "Telegraf Jetset".

Iako o raskidu Elizabet nikada nije otvoreno govorila, i tada se kao i danas pisalo da je Bojd ostavio kako bi uplovio u vezu sa Tatjanom, sa kojom je danas u braku.

Dakle, za sporne komentare o zemlji i narodu, koji nije imala prilike da podrobnije upozna, povod je krah njene velike ljubavi, a kada je slomljeno žensko srce u pitanju, ovakvi postupci uopšte nisu neočekivani.

Ipak, čini se da je lični razlog povređena sujeta Elizabet Olsen, jer supruga njenog bivšeg verenika u karijeri i životu samo niže uspehe.

Ćerka crnogorskog glumca Dragomira Pajkovića, Tatjana je rođena u Danskoj, a u Njujork se preselila u 21. godini, gde se uspešno bavi modelingom. Kako je lepotica bila talentovana za muziku i glumu, odlučila je da svoje talente ujedini i oproba se na filmu, a njeno prvo ostvarenje bio je "The Transporter Refueled".

2018. Tatjana se udala za Bojda sa kojim je i danas u srećnom braku i ima sina Deja.

 

Komentari (0)

Loading