Celebrity News

Ljubavna priča Jelene Janković i misterioznog doktora je hit! Spojili ih korona i Đoković

Ljubavna priča Jelene Janković i doktora Branka Baraća nije mogla da promakne domaćim medijima. Od kada se povukla sa teniskog terena, Jelena se trudila da svoju intimu sačuva za sebe, pa ipak, neobična ljubavna priča, kojoj je kumovao Novak Đoković u jeku korona virusa, morala je biti ispričana.

Ljubavna priča Jelene Janković i misterioznog doktora je hit! Spojili ih korona i Đoković

Na teniski teren Jelena se posle nekoliko godina pauze vratila, kako bi zaigrala na "Adria Tour-u", i baš tu na šljaci, počinje njena ljubavna priča.

Kada je neposredno posle svog turnira, Novak otkrio da je pozitivan na korona virus, Jelena Janković, koja je sa teniserom bila u neposrednom kontaktu, odlučila je da se testira. Posetila je jednu privatnu beogradsku kliniku u kojoj se dogodio sudbonosni susret, koji će joj za svega nekoliko meseci, život promeniti iz korena.

Pročitajte: Trudna Jelena Janković i ugledni doktor ovde grade vilu svojih snova

Ata Images

 

Simpatije su se rodile, kontakt je uspostavljen, a kada je nekadašnja prvakinja belog sporta preležala koronu desio se i prvi sastanak, čini se da je ostalo istorija.

Danas su Branko i Jelena postali roditelji preslatke devojčice, koja će u njihov život i ljubav uneti jednu potpuno novu energiju.

Pročitajte: Čestitamo! Jelena Janković rodila devojčicu

Komentari (1)

Loading