Celebrity News

Preplavljeni emocijama Hande Erčel i Kerem Bursin: Ludo smo se zavoleli

Hande Erčel i Kerem Bursin junaci serije „Pokucaj na moja vrata“, za koje javnost dugo spekuliše da su u ljubavnoj vezi, govore o romatničnoj komediji u nastavcima koja ih je proslavila širom sveta, ali i otkrivaju sve o odnosu među njima i malo poznate detalje o sebi

Preplavljeni emocijama Hande Erčel i Kerem Bursin: Ludo smo se zavoleli

Kada za junacima turske serije poludi ceo svet, to je pravi pokazatelj koliko je ona uspešna. Takvu je sudbinu doživela serija „Pokucaj na moja vrata“, koja je prodata u 45 svestkih zemalja, a glavni protagonisti, turski glumci Hande Erčel (27) i Kerem Bursin (33), postali su jedna od glavnih tema u turskim medijima. Konkretno, javnost se interesovala za prirodu njihovog odnosa. Mediji su uporno izveštavali da su Eda i Serkan, kako se glumci zovu u popularnoj seriji, i u privatnom životu u emotivnoj vezi, kao i da je lepa Hande s dugogodišnjim partnerom raskinula vezu upravo zbog atraktivnog kolege. No, Kerem, koji za sebe tvrdi da nije ženskaroš, javnosti je otkrio da ga za zgodnu glumicu vežu samo prijateljska osećanja. Da li je baš tako, pitali su se turski mediji, ili umetici žele samo da zaštite svoj odnos od uplitanja javnosti.

Velika se buka digla u tamošnjim medijima kada je objavljeno da je zgodna Hande prekinula dugogodišnju romansu s Muratom Dalikicem prošle godine, a kao razlog, njeni prijatelji su medijima naveli upravo Muratovu ljubomoru, najviše zbog hemije koja se na setu osećala između nje i Kerema. Odnos između dvoje glumaca postao je najsumnjiviji kada su oni, i mimo snimanja, krenuli da se viđaju i da odlaze u duge šetnje.

 

 

- Upoznali smo se 4 meseca pre početka snimanja i tada je počeo karantin zbog pandemije. Proveli smo mnogo vremena zajedno u razgovorima preko aplikacije „Zoom“, i stvorila se dobra energija među nama – rekla je Hande a njen kolega ju je pohvalio:

- Hande je izuzetno vredna, a zna i da zabavi druge. Stvarno je sjajna.

Njegova koleginica nije ostala dužna da udeli komplimente glumcu koji je u javnosti poznat kao veliki borac za ženska prava i rodnu ravnopravnost:

- Kerem je vredan partner koji uvek motiviše, vrlo je skoncetrisan i cenim to. Gledajući naše likove, naravno da će publika da pomisli da pristajemno jedno drugom. Često kažu da smo stvoreni jedno za drugo - kaže Hande, a Kerem se nadovezuje:

- Mogu da ih razumem, ali ne znam šta na to da kažem. Istina je da smo se u ovom procesu veoma zbližili i ludo zavoleli. Zbog velikog poverenja među nama, vidite ovu vrstu elektriciteta između nas. Voleo bih da Hande bude neko ko će u mom životu ostati zauvek – istakao je umetnik koji nikad ne bi prihvatio projekat ako nije u skladu sa njegovim stavovima. On smatra da je rodna ravnopravnost još uvek potcenjena u Turskoj, ali se nada da će se to promeniti, i uvek ističe veliko poštovanje koje ima prema ženama. Imaju zajedničku strast, oboje su zaljubljeni u umetnost.

Pročitajte: Šuškalo se o krizi u braku, a oni nikad srećniji - Berguzar Korel i Halit Ergenč čekaju treće dete!

 

 

Hande se bavi crtanjem i slikanjem, pohađa časove istorije umetnosti, a Kerem obožava fotografiju, ali i piše. Nadaju se da će u budućnosti da organizuju zajedničku izložbu koja bi nosila neku jaku poruku. Takođe, Kerem se godinama bavio kreativnim pisanjem i voli da piše, kako prozu tako i poeziju. Glumac je u prošlosti doživeo veliku nesreću, kada je na čamcu polomio kičmu, usled udara velikog talasa. Lekari su mu tada rekli da je dva santimetara od udarca u kičmu odredilo da li će ikada više hodati. Upravo tada, počelo je njegovo veliko intersovanja za pisanje proze i poezije.

Glumački par već je imao jedan zajednički projekat s fondacijom „Život bez raka“, a s istom organizacijom planiraju i naredni projekat. Hande je otkrila i da razmišljaju i o zajedničkom pojavljivanju na velikom platnu: „Svim srcem verujem da će bilo koji naš posao proći dobro, jer smo Kerem i ja uspeli da stvorimo sjajnu partnersku energiju“.

Hande kod sebe ceni veliku disciplinu, odlučnost i beskrajnu ambiciju, dok njen partner u seriji kod sebe najviše voli to što je veliki borac.

- Bio sam vozač, konobar, vratar u klubovima. Radio sam tri posla istovremeno da bih plaćao kiriju, fakultet i skupljao novac za časove glume, uprkos tome što je moj otac tada bio izvršni direktor jedne naftne kompanije. Mom ocu se nije dopala ideja da budem glumac, a ja sam odlučio da se preselim u Los Anđeles. Ionako nisam mislio da je okej uzimati novac od roditelja. Rekao sam sebi da ću čistiti toalete noću ako treba, ali da neću odustati od svog glumačkog sna. Tri godine su prošle tako – opisuje svoj trnovit put privlačni glumac koji svojim stavovima odudara od onih koje vezujemo za instant zvezde, koje su iznenada iskusile veliku slavu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kerem Bürsin (@thebursin)

- Ako u scenariju naiđem na nešto seksističko, odmah kažem da to neću da radim. U sistemu u kom smo mnogo toga namodređuje patrijahalno društvo, a ima i ugnjetavanja. Ja sam protiv toga – rekao je u dahu Kerem, koji je priznao da nikad nije iskusio veliku ljubav.

- Bilo je lakše voleti u doba mojih bake i deke. Verujem u ljubav sto posto. Ali u svetu koji se tako brzo menja, to je vrlo teško. Što se tiče mojih uverenja o osobi s kojom bi trebalo da budem, seksi mi je samopouzdanje, kad osoba čvrsto stoji na zemlji.

Keremova tv partnerka javno se složila s njimi istakla svoje mišljenje o ženama koje krasi jaka svest o sopstvenom značaju:

- To, kada čvrsto stojite na nogama, uliva u ženi samopouzdanje koje nikakva veza ili status ne mogu dati. Žene ne bi trebalo nikada da odustanu od rada na sebi i ne bi trebalo da prave kompromise sebi na štetu - jasno je poručila turska umetnica koja je istakla da ne zna kuda je život vodi, ali da joj je najvažnije od svega da živi u miru.

Pročitajte: Lepota joj nije donela sreću - Zanosna Fahrije Evdžen na pragu ljubavnog kraha

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

- Imam dane kada sam neraspoložena, ali pronalazim načine da se rešim negativne energije. Prijatelji mi kažu da je moja energija dosta smirena. Volim da sam pribrana i smirena u svim životnim situacijama. No, ako mi strpljenje nekad popusti, naravno da mogu da budem impuslivna, kao i drugi. Šta god da radite bez strasti, neće uspeti. Bez entuzijazma, bez nadahnuća, ništa ne vredi. Po prirodi sam strastvena i puna empatije – rekla je Hande u javnosti, da bi samo nekoliko dana posle toga njen kolega u medijima izjavio da mu je jako važno da njegova buduća potencijalna partnerka ima jako razvijen osećaj empatije:

- Važno mi je da ona ima jako razvijenu empatiju. Kad postoji to, dolazi i osećaj harmonije i možete mirno da rešavate potencijalne probleme. Devojka treba da poseduje unutrašnju lepotu“.

Komentari (0)

Loading