Celebrity News

Dom pod svetlima reflektora: Zoran Pajić nam otvara vrata svog stana (foto)

Dom Zorana Pajića u širem centru grada pre par godina kompletno je renoviran, a glumac kojeg je publika zavolela u seriji "Istine i laži" prilagodio ga je svojim novim potrebama koje su došle paralelno s njegovim sazrevanjem.

Dom pod svetlima reflektora: Zoran Pajić nam otvara  vrata svog stana (foto)

U pauzama zahtevnih snimanja i proba šarmantni umetnik Zoran Pajić najradije se odmara u svom stanu na Savskom vencu u kome živi od kada se iz rodnog Požarevca preselio u Beograd. Prostor u kome su se ranije mešali različiti stilovi, opremio je udobnim, ali modernim nameštajem, dok su veće izmene zahtevale ozbiljno renoviranje, koje je zahtevalo angažovanje arhitekte i trajalo je godinu i po dana. 

Pročitaj: Zoran Pajić za "Story" -  Do 40. želim da postanem otac

Foto: Petar Đorđević

 

– Bilo mi je bitno da stan ima što više prirodnog svetla i da bude prostraniji. Važno je da stan bude i funkcionalan, a ne samo lep na oko.

Foto: Petar Đorđević

 

– Odlučio sam da se odreknem klasičnog stola za ručavanje, a umesto njega ugradio sam takozvano trpezarijsko ostrvo, koje osim za obedovanje služi i za odlaganje posuđa i drugih sitnica. Ranije sam izbegavao drvo, ali što sam stariji, sve mi više prija da budem okružen nameštajem od tog prirodnog materijala. Sa sazrevanjem promenio se i moj stav kada je reč o tepisima, pa dok ih ranije nisam želeo u svom domu, sada sam uvideo koliko mogu da upotpune svaki prostor – otkriva nam glumac koji kaže da mu je veoma bitno da živi u prijatnom ambijentu:

Pročitajte: Glumca Zorana Pajića devojka IZNENADILA POKLONOM

Foto: Petar Đorđević

 

– Volim komfor i mogu da kažem za sebe da sam esteta. Bitno mi je da budem okružen lepim stvarima koje ne moraju da budu skupe, ali treba da oplemenjuju dom. Sve više volim da slobodno vreme provodim u svom stanu. Raduje me svaki povratak u svoj kutak jer sam ga tako skockao da bude usklađen s mojim senzibilitetom i energijom. Tu je moja baza i mir kome težim. Imam svoje rituale koji me čine zadovoljnim i srećnim. Dok čitam ili radim nešto po stanu, muzika mora da bude uključena, a ništa lepše nego kada se zavalim u trosed i gledam dobar film ili seriju. Volim da napravim prijatnu atmosferu kada mi dođu prijatelji i da zajedno uživamo uz neko piće, hranu i zanimljive razgovore. Ravnoteža između unutrašnjeg i spoljašnjeg prostora dovodi do harmonije koja me ispunjava.

 

 

 

Komentari (0)

Loading