Celebrity News

Još jedna glumica optužila Lečića za silovanje: Merima Isaković otkrila da je tada imala samo 18 godina

Branislav Lečić ponovo je optužen za silovanje, a svoju ispovest, od koje se ledi krv, sada je podelila čuvena jugoslovenska glumica, Merima Isaković.

Još jedna glumica optužila Lečića za silovanje: Merima Isaković otkrila da je tada imala samo 18 godina

Merima Isaković bila je jedna od najvećih mladih glumačkih zvezda Jugoslavije, a njen uspon u glumačkoj karijeri prekinula je saobraćajna nesreća, koju je doživela u dvadeset prvoj godini.

Nakon toga, završila je studije psihologije, a sada živi u Australiji i radi kao psiholog i klinički neuropsiholog. Njen fokus je u oblasti traume i kao lekar teži da pomogne drugima u izlečenju od iste. Ipak, danas uspešni psiholog, četrdeset i tri godine ćutala je o svojoj traumi, a sada je za "Nedeljnik" konačno otvorila dušu.

Pročitajte: Preokret - Nova odluka Nine Radulović mogla bi da promeni mnogo toga u slučaju Lečić-Štajnfeld

 

- Bilo mi je 18 godina. Jesen 1978. Ugurao me u stan. Skinuo mi haljinu. Ne pokušavaj da vrištiš. Niko te neće čuti. Oborio me na pod. Osećala sam kako me lomi. Boliiii svaka koščica. Samo ne ovako. Molim te Bože! Ako uspe umreću noćas. Uživa u mom strahu. Osećam taj zadah. Kao miris truleži. Zastrašujuć pogled. Prazan i crn. Oči bez duše… - otpočela je svoju stravičnu ispovest Merima, a onda apelovala na domaću javnost:

-  Osećam potrebu da danas kažem istinu i molim naš narod da ovo pažljivo pročita. Nasilnik koji je zamalo uspeo da uništi moj život, da ugasi moju mladost, da me kao tama proguta.

- “Opraštam ti”, rekla sam mu tada, pre četrdeset godina. “Opraštam, ali ne zaboravljam. Ti nikada nećeš shvatiti bol koji si mi naneo. Mnogostruki bol. Ako ikada čujem da si ikome naneo sličnu bol, svima ću reći šta se desilo.” - rekla je ona, pa dodala:

Privatna Arhiva

 

 

- Ja sam svoju reč održala. Branislav Lečić izgleda nije.

Osećam moralnu obavezu da podelim svoje iskustvo u nadi da će moja ispovest biti podrška i Danijeli Štajnfeld i ostalim žrtvama seksualnog zlostavljanja - istakla je nekadašnja glumačka zvezda.

Podsećamo, Danijela Štajnfeld optužila je Branislava Lečića za silovanje, koje se dogodilo 7. maja 2012. godine, a njene tvrdnje, glumac i ugledni političar demantovao je javno u video obraćanju, kao i u tužilaštvu.

Komentari (0)

Loading