Celebrity News

Sofija Milošević za "Story" otkriva sve tajne života sa Lukom: I kad idemo na jogu, bebu vodimo sa sobom (VIDEO INTERVJU)

Sofija Milošević otkriva detalje svoje svakodnevice u Frankfurtu.

Sofija Milošević za "Story" otkriva sve tajne života sa Lukom: I kad idemo na jogu, bebu vodimo sa sobom (VIDEO INTERVJU)

U nedavnoj kratkoj poseti Beogradu manekenka Sofija Milošević (31) imala je na agendi da vidi drage ljude koje već dugo nije, da uživa u atmosferi grada za koju priznaje da je posve drugačija od onih na koje je nailazila u brojnim svetskim metropolama, ali stigla je i da se fotografiše za magazin “Story”. Tom prilikom, pored velikog intervjua koji možete pročitati u novom izdanju magazina, popričali smo i za story.rs, a Sofija nam je opisala kako provodi svakodnevicu u Frankfurtu, gde njen verenik Luka Jović (23) sada igra za tamošnji klub “Ajntraht”.

- Uglavnom sam sa bebom, skoncentrisana sam na Alekseja i Luku, s tim što Luka radi svaki dan, pa imam mnogo vremena da izvodim Alekseja u šetnje. Na taj način upoznajem i grad sve bolje, pronalazim nove uličice, mesta gde mogu da popijem kafu, gde mogu da odvedem prijatelje kada mi dođu iz Beograda. Takođe, gledam utakmice i moram reći da sam Lukin najvatreniji navijač i sve što on doživljava, ja doživljavam deset puta jače, i tako je sa svakim njegovim uspehom u životu. Međutim, mislim da Aleksej svom tati donosi posebnu sreću pa ga stalno guram ispred televizora. Družim se s našim ljudima tamo, upoznala sam neke sjajne ljude, ali osim toga ne mogu ništa da vam kažem, jer je sve zatvoreno.

Pročitajte: Poznati nemački fotograf očaran Sofijom Milošević

Stefan Stojanov

 

Sofija uživa u majčinskoj ulozi otkako je dobila sina Alekseja pre sedam meseci i tvrdi da se u njihovoj vezi krije nešto zbilja posebno.

- Aleksej i ja smo nerazdvojni, ostavila sam ga samo na jedan dan kada smo imali slikanje u jednoj napuštenoj fabrici u Frankfurtu i nisam mogla da ga dovedem jer je bilo veoma hladno, pa sam tog dana bila izuzetno emotivna jer nisam navikla da se odvajam od njega. To ne radim čak ni kad idem u teretanu, već ga vodim sa sobom. Na primer, kad Luka i ja radimo jogu isto sin mora biti uz nas. Moram reći da sam paranoična mama, ali lakše mi je kada ga imam na oku.

Pročitajte: Sofija Milošević podelila bolne uspomene iz detinjstva: Nije bilo lako

Stefan Stojanov

 

Između Madrida, gde se nalazi Lukin još uvek matični klub, i Frankfurta, neizvesno je kako će izgledati sredina u kojoj će ova mlada porodica graditi svoju budućnost, ali, prema Sofijinim rečima, izvesno je da se još neko vreme neće vraćati u Srbiju.

- Za sada nema izgleda da se trajno vratimo u Beograd, najviše zbog Lukinih sportskih obaveza. A pogodilo se i da on stalno igra u gradovima koji su prestonice mode, pa mogu i ja da radim, kao što sam sada potpisala ugovor sa agencijom u Frankfurtu. Ispunjena sam i srećna s te strane, a istovremeno i kao majka, pa pokušavam da sve izbalansiram - rekla nam je manekenka.

Komentari (0)

Loading