Celebrity News

PRVO OGLAŠAVANJE BRANISLAVA LEČIĆA posle ispovesti Merime Isaković

Ispovest Merime Isaković kojom i ona optužuje Branislava Lečića za silovanje potresla je javnost i zaledila krv u žilama.

PRVO OGLAŠAVANJE BRANISLAVA LEČIĆA posle ispovesti Merime Isaković

Antonio Ahel/ATA Images

Bolna ispovest Merime Isaković dodirnula je i najtvrđa srca jer je podelila svoje sećanje na gnusan čin koji se dogodio kada je imala 18 godina.

Posle šokantnih optužbi da je poznati glumac silovao koleginicu Danijelu Štajnfeld, još jedna žrtva se obratila javnosti i podelila tešku traumu. 

U magazinu "Nedeljnik" Merima je do sitnih detalja ispričala sve o kobnom susretu sa kolegom Branislavom Lečićem 1978. godine, tokom kojeg ju je on, kako tvrdi, seksualno napao i pokušao da je siluje.

Posle teških reči Merime oglasio se PR tim Branislava Lečića u kojem se navodi da se on ne oseća zdravstveno dobro i da neće ništa komentarisati.

Pročitajte: U jeku skandala oglasio se i otac Nine Radulović, evo šta on poručuje

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

- Obaveštavamo Vas da, zbog današnjih navoda u medijima, Branislav Lečić se ne oseća zdravstveno najbolje. Iz istih razloga, do daljnjeg, se neće obraćati javnosti, ali i kao što je naveo i ranije, neće komentarisati bilo kakve optužbe protiv sebe dok se ne završi postupak pred državnim organima. Molimo Vas još jednom da ga ne uznemiravate jer se zaista ne oseća dobro - navodi se u saopštenju.

 

Komentari (1)

Loading
Tijana

08:31 09.04.2021

Ne oseca se dobro!? Ovo nije ocekivao, slosilo mu se!