Celebrity News

EKSKLUZIVNO! Prvo oglašavanje Nine Radulović: Mojoj porodici naneta je velika šteta

Nina Radulović prvi put za "Story" komentariše optužbe protiv Branislava Lečića.

EKSKLUZIVNO! Prvo oglašavanje Nine Radulović: Mojoj porodici naneta je velika šteta

Instagram

Nakon novih optužbi za silovanje na račun Branislava Lečića, uznemirena je javnost, svakako njegove žrtve koje su javno istupile, njegov PR tim navodi da ni samom glumcu nije baš dobro od juče, ali uvek se treba setiti da je teško i njegovoj porodici. Do voditeljke Nine Radulović mediji pokušavaju da dođu već neko vreme za bilo kakav komentar, a nakon najpre neuspešnog poziva Lečićeva bivša supruga odgovorila nam je na poruku u kojoj smo je zamolili da se čujemo. To je ujedno i njeno prvo oglašavanje otkako je čitava drama zahvatila i njenu kuću.

- Možemo mi da se čujemo, ali ako je povod za naš razgovor moje izlaženje u javnost povodom slučaja koji se nedavno dogodio, odmah da vam kažem da ja nisam, niti ću govoriti o tome javno. Mediji su već naneli veliku štetu mojoj porodici, tako da ne mogu svesno da budem medijum za iživljavanje. Hvala vam na razumevanju - poručila nam je Nina, uz dogovor da za dalje komentare sačekamo da prođe čitava bura.

Pročitajte: Preokret: Nova odluka Nine Radulović mogla bi da promeni mnogo toga u slučaju Lečić-Štajnfeld

Kada je krajem marta objavljena ispovest Danijele Štajnfeld, Nina je nestala iz javnog života, a kasnije je objavljeno da se povukla u banju gde se oporavljala od operacije diskus hernije. Nina je sa Branislavom Lečićem bila u braku od 2010. do 2016. godine, upravo u periodu kada Štajnfeldova tvrdi da je doživela silovanje, a sina Lava bivši par dobio je 2011. godine.

Komentari (0)

Loading