Celebrity News

Story ekskluzivno saznaje: Dragana Dabović ponovo u blagoslovenom stanju

Dragana Dabović, poznata po ulozi kadetkinje Ines Šašvari u seriji “Vojna akademija”, ponovo je trudna. Ona i njen novi izabranik Milan Kolarski  kroz par meseci će postati roditelji, te će Draganina ćerka iz prvog braka, četvorogodišnja Bjanka uskoro dobiti pojačanje

Story ekskluzivno saznaje: Dragana Dabović ponovo u blagoslovenom stanju

Mudro Dragana Dabović (33) skriva svoju intimu od očiju javnosti i sve što se o njoj može saznati je taman toliko koliko objavi na "instagram" profilu. Budući da je dobar deo protekle godine provela u rodnom Kotoru, sasvim slučajno smo saznali da je odavno stavila tačku na brak sa Veselinom Čukvašem, kao i da je nedugo po okončanju razvoda uplovila u emotivnu vezu sa Milanom Kolarskim. Harizmatična Crnogorka pokušala je da sakrije i da će po drugi put postati majka, međutim, to joj nije sasvim pošlo za rukom. Iz bliskog izvora glumici dobili smo informaciju da je u poodmakloj trudnoći, te da sa svojim izabranikom lagano privodi kraju pripreme za dolazak novog člana porodice, kojem se najviše raduje njena četvorogodišnja mezimica.

Pročitajte: Razvod je doneo novu ljubav - Nikad viđene fotografije glumice i njenog izabranika

 

 

Novu životnu etapu glumica očekuje širom raširenih ruku, jer kako je svojevremeno istakla straha se lišila odavno, oslanja se na improviaziju i ono što joj govori unutrašnji glas.

-Ne plašim se više ničega, “go with the flow”, pa kako bude. A biće sve super, videćete. Ne treba mnogo taktizirati, već biti spreman i na improvizaciju i na adaptaciju, u svakom trenutku. Najvažnije je slušati unutrašnji glas. Po mom mišljenju, to je sva filozofija - rekla je ona.

 

 

 

Komentari (0)

Loading