Celebrity News

Nakon što joj je muž ubijen, Sanja Papić je napustila Srbiju i povukla se iz javnosti! Evo čime se danas bavi i gde živi (foto)

Sanja Papić živela je život iz bajke. Misica, o čijoj se lepoti pisalo i pričalo, upoznala je ljubav svog života, sa njim zasnovala porodicu, a onda je usledilo buđenje iz sna. Miša Ognjanović, ubijen je 2018. godine, a Lara i Sanja ostale su neutešne u svom bolu.

Nakon što joj je muž ubijen, Sanja Papić je napustila Srbiju i povukla se iz javnosti! Evo čime se danas bavi i gde živi (foto)

Danas, gotovo tri godine od smrti njenog supruga, Sanja Papić je prava heroina u našim očima.

Lepotica sa naslovnih strana potpuno se iz javnosti povukla kada je ostala bez voljenog čoveka, kome se na večnu ljubav zaklela 2017. godine i podarila mu ćerku Laru. Samo godinu dana kasnije, beskrajna sreća raspršila se kao balon od sapunice.

Kada se nekadašnja misica povukla iz javnosti, mnogi su očekivali da će i bol slomiti. Ipak, ona je znala da zbog ćerke Lare mora ostati jaka. Lepotica se posvetila svom biznisu, zasukala rukave i svojoj mezimici postala je i mama i tata, oslonac i najbolji prijatelj.

Pročitajte: Neutešna Sanja Papić se prisetila pokojnog supruga

Još 2016. godine postala je ekskluzivni direktor prodaje Turističke asocijacije ostrva Maldivi, a po gubitku supruga, spakovala je kofere i sa ćerkom otputovala tamo, kako bi je sklonila i obezbedila joj što bezbrižnije odrastanje.

Iako se svakodnevno seća ljubavi, koju su ona i Miša imali, pa neretko na svom "Instagramu" deli njihove zajedničke fotografije, Sanja, koja sve više boravi na Maldivima posvećeno radi na tome, da ćerkici obezbedi sve što joj treba u životu.

Pročitajte: LJUBAV NE UMIRE - Sanja Papić OVE REČI uputila preminulom suprugu

Na Maldive zahvaljujući Sanji stižu i naše brojne poznate ličnosti, među kojima su i njeni prijatelji koji uživaju u raju.

‒ Istim putem kojim smo nekada išli mi sada idemo nas dve ‒ napisala je Sanja pored fotografije koju je jednom prilikom objavila na "Instagramu" i tako nagovestila da je još jedna borba, od koje nikada neće dići ruke borba da se otkrije ko je bio atentator na njenog supruga, koji je tuđom voljom, nju i ćerku prerano napustio.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading