Celebrity News

Burna prošlost Filipa Živojinovića: Prijin muž bio je pravi džet-set plejboj, pogledajte koje je sve lepotice ljubio pre Aleksandre

Ljubavni život Filipa Živojinovića danas je prava idilična romansa, a svu svoju pažnju i ljubav, mladi biznismen poklanja svojoj supruzi Aleksandri Prijović. Ipak, pre nego što je 2018. stao na ludi kamen, emotivni život Filia Živojinovića bio je ispunjen lepoticama, koje su Aleksandri sušta suprotnost.

Burna prošlost Filipa Živojinovića: Prijin muž bio je pravi džet-set plejboj, pogledajte koje je sve lepotice ljubio pre Aleksandre

Andreja Damnjanović

Iako je domaćim medijima uvek bio interesantan, kao sin Bobe Živojinovića, Filip se, pre nego što je svoju ljubav sa Aleksandrom Prijović krunisao brakom, trudio da javnost o njemu što manje zna.

Dok je svoju karijeru gradio u Americi, mnoge devojke ludele su za njim, a on se trudio da svoje tadašnje izbore sakrije od radoznalih pogleda. Ipak, mnoge poznate dame, svojevremeno su ponosno nosile titulu - devojka Filipa Živojinovića.

Pročitajte: Filip Živojinović drastično promenio svoj izgled - Šta o tome misli Aleksandra? (foto)

Privatna Arhiva

 

Mlad, lep, bogat i uspešan, Filip je dugo bio najpoželjniji neženja, koji je vodio život ispunjen egzotičnim putovanjima i nezaboravnim provodom. Mnoge devojke za njim su uzdisale, ipak, njegov izbor tada su bile, lepe, plave i javnosti poznate dame.

Prva devojka, sa kojom se tada pojavio u javnosti, bila je manekenka Sofija Milošević, ipak, njihova veza nije bila dugog veka. Sofija je raskid uspešno prebolela, a danas na ruci nosi verenički prsten, dar Luke Jovića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Novoostvarena mama i domaćim medijima dobro poznata pevačica, Maja Šuput, zamenila je barem na kratko Sofiju, u emotivnom životu Filipa Živojinovića. Iako su ovu aferu oboje demantovali nebrojeno puta, bilo je očevidaca, koji su za hrvatske medije potvrdili, da su između nje i Filipa svojevremeno sevale žestoke varnice.

Pročitajte: Za ovim žude sve žene sveta - Zavirite u garderober Maje Šuput (foto)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Nije prošlo malo od afere sa hrvatskom pevačicom, a srce Filipa Živojinovića osvojila je još jedna javnosti poznata plavuša - glumica Maja Mandžuka. Njih dvoje važili su za skladan par, a kada su objavili da je ljubavi došao kraj, javnost je bila potpuno zbunjena.

A onda je era plavuša postala prošlost. U život Filipa Živojinovića sasvim slučajno ušetala je jedna crnka, koja je danas majka malog Aleksandra Živojinovića.

- Nisam imala dilemu... Možda smo se videli nekoliko puta nešto kratko i ja sam bez dileme znala da je to to i pozvala sam ga da dođe kod mene - otkrila je Aleksandra sve o početku njihove romanse u ''Magazinu In''.

Pročitajte: Životinjsko carstvo za maminog mezimca - Aleksandra Prijović sinu priredila spektakl (foto)

 

2018. godine venčali su se, a njihovo venčanje proglašeno je svadbom decenije. Uskoro će par proslaviti treću godišnjicu braka, a njihova ljubav jača je iz dana u dan.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading