Celebrity News

Čujemo li svadbena zvona? Devojka Aleksandra Radojičića u venčanici (foto)

Devojka Aleksandra Radojičića, Dunja Radičević dugi niz godina uspešno se bavi manekenstvom, te ima privilegiju da nosi kreacije najpoznatijih modnih dizajnera. Bilo da je reč o kupaćim kostimima, odelima, lepršavim ili balskim haljinama, visokim potpeticama ili ravnoj obući i patikama Dunja prekrasno nosi svaki komad. Nedavno smo mogli da se uverimo i da joj venčanica divno stoji, što će, verujemo, navesti njenog izabranika da promeni mišljenje o braku

Čujemo li svadbena zvona? Devojka Aleksandra Radojičića u venčanici (foto)

Nakon što smo prelepu manekenku Dunju Radičević videli u venčanici prvo što nam je palo na pamet jeste da li će se i njen izabranik, glumac Aleksandar Radojičić (33) raznežiti poput nas kada je u nekom narednom periodu bude ugledao u sličnom autfitu. Zaljubljeni par više od godinu dana je u skladnoj vezi, te nas ne bi začudilo ako bi uskoro stao na ludi kamen. Radojičić ne krije da svojoj izabranici u potpunosti veruje, da mu prija njena energija, kao i život s njom, što je svakako čvrst temelj za dobar brak.

Pročitajte: Aleksandar Radojičić i lepa manekenka u vezi su pola godine, ovo su detalji njihove ljubavi

- Ne bih voleo da zvuči kao da nešto najavljujem ali godi mi život udvoje, što sam našao nekoga s kim mogu da sazrevam i delim i lepe i ružne momente. Odnos među emotivnim partnerima mora da se neguje. Na njemu je potrebno mnogo raditi, pogotovo nakon što uslede nesuglasice. Ja tada ne odlazim kod psihijatra ili u kafanu, već pokušavam da ih iskrenim razgovorom prebrodim. Budući da nisam lak, po svršetku psihijatar je potrebniji drugoj strani - naglasio je kroz osmeh glumac i dodao koje još osobine ceni kod manekenke.

Pročitajte: Aleksandar Radojčić za "Story"- Ključna prekretnica u životu (video)

- Drago mi je kada vidim da devojka pored mene ima inicijativu i ukoliko je to potrebno, ona mene pogura i podrži. Odbijaju me lenji ljudi koje stalno moraš da vučeš za sobom i usmeravaš ih. Poslednijh godina sam, doduše, drastično smanjio očekivanja od partnera i naučio da prihvatim mane - zaključio je on.

 

Komentari (0)

Loading