Celebrity News

Komplimenti samo pristižu: Prva fotografija trudne Jelene Bin Drai

Jelena Bin Drai pokazala trudnički stomak i oduševila sve. Nekadašnja misica, čeka četvrto dete, a mnogi kažu da izgleda lepše nego ikad pre...

Komplimenti samo pristižu: Prva fotografija trudne Jelene Bin Drai

Supruga Saida Bin Drai-a i majka troje dece, u četrdeset drugoj godini ponovo će se ostvariti u najvažnijoj životnoj ulozi i to po četvrti put. Vest da je jedna od najbogatijih Srpkinja u Arapskim Emiratima ponovo trudna, odjeknula je kao bomba, a podelio ju je upravo naš magazin.

Lepe vesti, Jelena je prokomentarisala za domaće medije:

- Nismo očekivali. Iskreno bili smo iznenađeni, ali svakako je to bilo veoma prijatno iznenađenje za nas i naše porodice - rekla je ona i dodala:

- Oboje smo uzbuđeni kao i svakog prethodnog puta, čak možda sada još više jer nije bilo očekivano, ali čini mi se da Said više pokazuje tu znatiželju i veoma je nestrpljiv da upozna još jednog člana naše porodice - rekla je za "Blic" trudna Jelena Bin Drai.

Ipak, iako je potvrdila lepe vesti, do sada nismo imali prilike da je vidimo sa trudničkim stomakom. Sve dok njena dobra prijateljica, Biljana Tipsarević nije odlučila da pokaže kako izgleda trudna lepotica, koja u četrdeset drugoj godini već ima troje dece.

Pročitajte: Jelena bin Drai ima stav princeze i tačno zna šta bi njeni roditelji rekli na to!

Prelepa Jelena, konačno je pokazala trudnički stomak, a brojni komplimenti pristigli su na njen račun. Sa osmehom i izgledom devojčice, ponosna mama do porođaja broji sitno, a mnogi su primetili da zrači neverovatnom energijom i da se istinska sreća vidi na njenom licu.

Komentari (2)

Loading