Celebrity News

Veliko slavlje preko okeana: Porodica Nikole Đurička ne skriva sreću (foto)

Sin Nikole Đurička, baš kao i ostatak porodice, za javnost je velika enigma. Naime, glumac, koji svakim pojavljivanjem u novoj ulozi, još jednom dokaže svoju maestralnost, privatni život mudro čuva od radoznalih pogleda. Pa ipak, novim fotografijama na društvenoj mreži "Instagram" otkrio je da porodica ima veliki povod za slavlje, a povod je Đorđe.

Veliko slavlje preko okeana: Porodica Nikole Đurička ne skriva sreću (foto)

Nikola Đuričko, sa suprugom Ljiljanom, koju u javnosti nemamo prilike često da vidimo, stao je na "ludi" kamen 2002. godine, i od tada, njihova veza je neraskidiva. Ćerka Nađa i sin Đorđe došli su kao potvrda velike ljubavi, a svoju sreću, porodica Đuričko čuva za sebe i ne praktikuje javno da eksponira.

Pa ipak, u eri društvenih mreža, glumac, koji se sa porodicom odselio na drugi kontinent, pojedine dragocene trenutke podeli sa pratiocima na "Instagramu", među kojima su, pored brojnih fanova i bliski prijatelji, članovi porodice i kolege.

Pročitajte: Nikola Đuričko već dva meseca živi u Americi, a o Srbiji i Beogradu kaže SAMO JEDNO

Jedan takav trenutak porodične radosti, glumac je podelio juče na svom "Instagramu". Naime, sin Nikole Đurička, u društvu najuže porodice, proslavio je dvanaesti rođendan, a glumac je tim povodom podelio porodičnu fotografiju.

Instagram

 

Đorđu, koji je kopija svog oca, brojni prijatelji čestitali su rođendan.

Podsetimo, porodica se iz Srbije odselila 2019. godine, zbog poslovnih angažmana, koje su glumca čekale u Americi. Tada je njihovu porodičnu rutinu Nikola ovako opisivao:

- Doručkujemo zajedno, Ljilja odvede Đorđa u školu koja je baš blizu, a ja vozim Nađu do njene škole. U povratku slušam diskove za učenje španskog. Onda obavljamo dnevne obaveze, učimo za test iz vožnje, obilazimo muzeje, istražujemo grad, bakćemo se papirima, birokratijom, pišemo mejlove,, čitamo scenarije, upoznajemo se sa raznim ljudima iz filmske industrije, dogovaram buduće poslove... Vikendom idemo na okean, na plažu, i družimo se sa prijateljima, odlazimo u stare dobre bioskope. Obično, kao i svi - rekao je tada glumac za "Gloriu".

 

Komentari (0)

Loading