Celebrity News

Samo za "Story": Milica Milša i Žarko Jokanović otvaraju vrata svog doma na Voždovcu

Milica Milša proteklih dvadeset godina budi se uz cvrkut ptica i opojne mirise Bajfordove šume. U stan od 70 kvadrata na Voždovcu, uselila se po udaji za pisca Žarka Jokanovića, a mada je odrasla u samom centru grada, tvrdi da se brzo navikla na novo okruženje, te danas ne može da zamisli drugo mesto na kom bi živela.

Samo za "Story": Milica Milša i Žarko Jokanović otvaraju vrata svog doma na Voždovcu

Miličin dom ispunjen je vrednim slikama, knjigama, među kojima se nalaze dela njenih roditelja Antonija i Leposave Isaković, ali i divnim uspomenama, koje je godinama nizala sa suprugom i sinom.

– Naš stan nije veliki, ali je veoma funkcionalan. Dnevnu sobu, koja je imala 45 kvadratnih metara, svojevremeno smo pregradili i napravili prostor za spavanje. Pored spavaćeg i dnevnog boravka imamo i sobu koja prirpada našem sinu Antoniju. Ne diramo je iako se od kuće iselio još kada je počeo da studira – kazala je glumica koja obožava da u svom domu gosti prijatelje i za njih kuva.

Pročitajte: Žarko Jokanović izašao iz bolnice, oglasila se Milica -Vratila se moja ljubav!

Boško Karanović

 

– Družimo se sa širokim krugom ljudi i volimo da provodimo vreme s njima. Kada ih pozovemo u goste, obavezno pripremamo ručak ili večeru jer i Žarko I ja volimo da kuvamo. Ta okupljanja uglavnom potraju do duboko u noć jer priči nikad kraja.

Pročitajte: Milica Milša: Gubim svoje prijatelje i svaki put nestaje deo mog bića

Boško Karanović

 

Glumica i njen izabranik, zajedno rade na popularnoj seriji “Igra sudbine, a tvrde da uprkos gustom profesionalnom rasporedu nikada ne preskaču jutarnje rituale

– Svaki dan započinjemo zajedničkim ispijanjem kafe koje traje i po dva sata. Volimo da sednemo i ispričamo se uz crni napitak i doručak. Međutim, kada imam probe u pozorištu ili snimam, ta rutina izostaje i u tim danima samo pripremim frape.

Pročitaj: Milica Milša - Moj Žarko je savršen!

 

 

 

Komentari (0)

Loading