Celebrity News

Od mame nasledila i stas i glas: Ovo je ćerka Snežane Đurišić (foto)

Ćerka Snežane Đurišić, Maja Gvozdenović, koja živi u Americi, mamina je slika i prilika. Da je od mame nasledila stas, jasno je čim pogledate nekoliko zajedničkih fotografija, koje Snežana Đurišić neretko objavljuje na svom "Instagramu". Ipak, manje je poznato da je osim lepote, Maja od mame nasledila i talenat za pevanje.

Od mame nasledila i stas i glas: Ovo je ćerka Snežane Đurišić (foto)

Maja, koja je od majke, ali i preminulog oca Slobodana Gvozdenovića nasledila ogroman muzički talenat, jedna je od retkih, koja potiče iz muzičke porodice, a da nije želela da se "lati" mikrofona i krene stopama svojih roditelja. Kako je već od malih nogu imala prilike da se uveri koliko žrtve zahteva pevački poziv, odabrala je da muzika za nju bude samo hobi.

Ćerka Snežane Đurišić, koja je u svakom smislu slika i prilika svoje majke, završila je dva fakulteta, udala se i odselila u Ameriku, gde danas živi sa suprugom i decom.

Pročitajte: Snežana Đurišić stala na kraj glasinama o udaji - Ovo je istina!

Ipak, Snežana otkriva da joj je žao što ćerka, koja je izuzetno talentovana, svoj talenat čuva samo za sebe i sebi drage ljude.

- Ja sam na svoju ćerku izuzetno ponosna, na sve njene uspehe i izbore, kao i svaka majka. Sve što želim je da ona bude srećna. Na snimku je vrlo jednostavno, odmah je primećeno koliko je ona talentovana i meni je lično žao što taj talenat ne deli sa svetom, ali naravno, poštujem njene želje i izbore. Svaka majka želi da joj ćerka bude srećna, zadovoljna i uspešna. Hvala Bogu, mogu da kažem da mi je ta želja, kad je moja ćerka u pitanju, ispunjena - rekla je pevačica za Nova.rs.

Komentari (1)

Loading