Celebrity News

Brak im je kratko trajao, a Irina ga nikad ne spominje! Evo kako danas izgleda i šta radi Sava Radović (foto)

Sava Radović bio je učesnik prve sezone prvog rijaliti programa u Srbiji, "Velikog brata". Davne 2007. godine bio je favorit ženske publike, a po izlasku iz rijalitija osvojio je srce atraktivne plavuše i tadašnje voditeljke pomenutog formata Irine Vukotić...

Brak im je kratko trajao, a Irina ga nikad ne spominje! Evo kako danas izgleda i šta radi Sava Radović (foto)

Veza sa Irinom u domaćoj javnosti bila je budno propraćena, a kada su u avgustu 2007. godine stali na ludi kamen, mnogi su prokomentarisali da su možda jedan od najlepših parova domaće javne scene. Intimno venčanje održano je u Nemačkoj, a već naredne godine Sava i Irina dobili su ćerkicu Iskru, koja je danas izrasla u pravu lepoticu.

Ipak, ljubav sa voditeljkom nije potrajala, a posle dve i po godine zajedničkog života, Irina se iselila iz stana i podnela papire za razvod braka.

Pročitajte: VODITELJKA ČEKA PROSIDBU - Irina Vukotić priznala da bi ponovo stala na LUDI KAMEN!

Facebook

 

Nakon kraha ljubavi sa poznatom voditeljkom, Sava Radović uplovio je u vezu sa Jelenom Vučković, ćerkom Goce Božinovske. Ipak ni ta veza nije dugo potrajala.

Sreću je, Sava pronašao pored sadašnje izabranice Željke, sa kojom je dobio dva sina. Danas živi na relaciji Nemačka - Beograd, ima privatni biznis a iz javnosti se potpuno povukao. 

Pa ipak, uskoro će doputovati u Beograd, kako bi svedočio ljubavi Lune Đogani i Marka Miljkovića, kome će, nakon što se oporavi od korone biti venčani kum. 

Pročitajte: Loše vesti, osmeh Irine Vukotić u jednom trenu nestao - Ljudi, čuvajte se!

Facebook

 

Od Savinog učešća u "Velikom bratu" prošlo je čak četrnaest godina, a iznenađujuće je da se od tada gotovo uopšte nije promenio, pa je atraktivan stas zadržao i danas.

 

Komentari (1)

Loading
Tijana

15:31 07.06.2021

Dobar materijal za imati dete s njim! Mislim lep je, lepsi od nje!