Celebrity News

Verica Rakočević otvorila dušu: I sama sam bila žrtva seksualnog nasilja, znam ko je čovek koji mi je to učinio

Slučajevi seksualnog zlostavljanja tresu medijsku scenu i niko nije pošteđen – ni žrtve, ni okrivljeni, ni njihove porodice. Čuvena Verica Rakočević je tim povodom rekla da su te teme veoma osetljive i strašne za sve.

Verica Rakočević otvorila dušu: I sama sam bila žrtva seksualnog nasilja, znam ko je čovek koji mi je to učinio

Kreatorka Verica Rakočević je strogo protiv svakog vida zlostavljanja, ali ne želi da se raspravlja o tome ko je kriv, jer je sud nadležan za te stvari.

Dodala je i da ukoliko neko hoće da prijavi zlostavljanje bilo koje vrste, to mora odmah, a ne da se čeka 40 godina, kada više nema dokaza.

Pre nekoliko godina Verica je javno priznala da je bila žrtva zlostavljanja i da je to teška trauma s kojom je naučila da živi.

Pročitajte: Verica Rakočević - Nikada ne bih varala niti oprostila bilo koju vrstu prevare

Sada je prvi put otvoreno rekla da zna gde živi nekadašnji poznanik koji ju je napastvovao kada je imala 18 godina.

– Znam da čovek koji je nada mnom izvršio zločin ima porodicu, znam mu ime, prezime, ali ne bih ga tužila sada. Ako to nisam uradila kada je trebalo i kada se desilo, šta sad hoću? Koji bi bio razlog da ja sada to uradim? Završila sam defektologiju i polagala sam neurologiju sa čevrte godine medicine i posmatram i s te strane. To je jako teška trauma. Samo jednom sam pričala na ovu temu, i to pre mnogo godina, u emisiji gde je gostovala devojka od 16 godina koju su silovala tri drugara. Nisam išla da pričam da se to meni desilo niti ko je on, već da sam prošla kroz slično, da život ide dalje, da ona pronađe snagu u mom primeru – rekla je Verica za magazin „Svet”.

 

 

Komentari (0)

Loading