Celebrity News

Zvezda večeri: Ćerka Milene Vasić zablistala na premijeri predstave "Baal" (foto)

Ćerka Milene Vasić bila je pratnja svoje majke na premijeri predstave "Baal", koja će sada biti deo repertoara "Beogradskog dramskog pozorišta". Lena Ražnatović napunila je šesnaest godina, a svojom lepotom i držanjem, privukla je pažnju svih prisutnih.

Zvezda večeri: Ćerka Milene Vasić zablistala na premijeri predstave "Baal" (foto)

Ćerka Milene Vasić, koju javnost nema prilike često da vidi, majci je pravila društvo na premijeri predstave "Baal", na kojoj se okupio sam krem beogradskog glumišta. Širokog osmeha i damskog držanja, Lana Ražnatović, koja je zakoračila u tinejdžersku dob, očarala je brojne prisutne, a glumica, posmatrajući svoju lepoticu, nije krila ponos.

Majka i ćerka našle su se u društvu, trenutno veoma popularne glumice Tijane Marković, a sve tri dame blistale su u besprekorno odabranim odevnim kombinacijama.

Pročitajte: ONI NISU SAMO KOLEGE - Glumce spaja posebna veza za koju RETKO KO ZNA

Boško Karanović

 

Visoka, vitka i neosporno prelepa, Lana raste u devojku, koja će majku doslovno naslediti, barem kada je lepota u pitanju.

Lanu i sina Nikolu, glumica je dobila iz prvog braka, dok u braku sa Jugom Radivojevićem rediteljem i direktorom "Beogradskog dramskog pozorišta" ima sina Lava. Jug sa druge strane iz prvog braka ima sina Vuka, a svi zajedno čine skladnu, veliku porodicu.

Komentari (0)

Loading