Celebrity News

Pre šest godina osvojio njeno srce, a javnost o njemu i dalje malo zna: Ko je muž Bojane Rajić?

Muž Bojane Rajić, Branislav Đurđević, godinama se trudi da svoj porodični život sačuva od radoznalih pogleda javnosti. Ipak, njegovu atraktivnu suprugu, stilistkinju i kolumnistkinju prati stotinak hiljada ljudi, kojima nije moglo da promakne, koliko je ljubav među partnerima skladna i jaka.

Pre šest godina osvojio njeno srce, a javnost o njemu i dalje malo zna: Ko je muž Bojane Rajić?

Pa ipak, bez obzira na brojne fotografije, na kojima se jasno vidi da Bojana i Bane uživaju u skladnom odnosu, javnost se veoma interesuje za život supruga Bojane Rajić.

Branislav Đurđević izuzetno je inteligentan i uspešan poslovni čovek, koji je Bojanu osvojio svojom stabilnošću i upornošću. Naime, njihova ljubavna priča je od početka je bila praćena brojnim kontroverzama, a kako se Bojana tek razvela od golmana Vladimira Stojkovića, bila je svakodnevna tema domaćih medija. Komentari su bili svakodnevni i nimalo blagonakloni, pa ipak, ljubav je pobedila sve, a Bojana i Bane venčali su se na intimnoj ceremoniji u dvorištu luksuzne vile, u kojoj i danas žive.

Pročitajte: Luksuzni dom Bojane Rajić načisto će vas oduševiti (foto)

Bane koji je dugo godina bio direktor finansija Elektomreža Srbije veoma je uspešan poslovni čovek, koji svojoj porodici obezbeđuje sve što im je za život neophodno. Sa Bojanom ima šestogodišnjeg sina Vukašina, a nekadašnju manekenku posebno je osvojio ljubavlju, kojom obasipa i Lava, Bojaninog sina iz prvog braka.

Iako o svom braku retko govori, jednom prilikom Bojana je otkrila čime ju je to Branislav osvojio:

- Izvanredan je i pripada retkoj vrsti za koju sam mislila da je davno izumrla. Osvojio me je činjenicom da je muškarac u pravom smislu te reči. Zahvaljujući savršenom ophođenju, uz njega se osećam kao prava žena. Nijednog trenutka u meni nije probudio "harambašu" - rekla je ona za magazin "Hello!".

Uz svog supruga, koga, sudeći po "Instagram" objavama, nekadašnja manekenka obožava, danas i Bojana živi miran i povučen život, a u javnosti se sve ređe pojavljuje.

Pročitajte: Bojana Rajić OŠTRO prokomentarisala kritike na račun svog izgleda

Ipak, njen "Instagram" na kome deli ne samo besprekorne odevne kombinacije, već i dragocene trenutke iz privatnog života, prati više od sto hiljada ljudi, koji su oduševljeni skladnom porodicom, kojoj je Bojana potpuno posvećena.

Komentari (0)

Loading