Celebrity News

Devojka Miloša Bikovića trenutno je najpoželjnija titula a privilegiju da je ponesu imale su one (foto)

Devojka Miloša Bikovića - ima li je glumac, ili ne, ko je bila prva, a ko poslednja, sve su to činjenice, koje pripadnice lepšeg pola žele da saznaju, kada je emotivni status trenutno najpopularnijeg mladog glumca u pitanju. Da li više voli brinete, ili plavuše, glumice, ili manekenke, još uvek je izvesno, pa ipak, dobro pamtimo sve lepotice, koje su svojevremeno nosile prestižnu titulu - devojka Miloša Bikovića.

Devojka Miloša Bikovića trenutno je najpoželjnija titula a privilegiju da je ponesu imale su one (foto)

Popularni glumac, koji od početka karijere briljira u svakoj ulozi, ovih dana ponovo je aktuelan zbog glaven role u predstavi "Baal", koja će se ove sezone igrati u "Beogradskom dramskom pozorištu". Njegovi projekti, često nose epitet najuspešnijih, a javnost se pita, ima li zgodni glumac vremena za ljubav, od toliko poslovnih angažmana. Devojka Miloša Bikovića jedna je od pretraživanijih pojmova na guglu, pa ipak, u poslednje vreme, barem kada je o ljubavi reč, glumac je nešto "škrtiji" na rečima.

Da li je trenutno zaljubljen, možemo samo da nagađamo, ali je po njegovim pređašnjim izborima jasno da devojka, koja će u buduće šetati pored njega mora da bude lepa, širokog osmeha, uspešna i prirodna, jer takve su sve bivše devojke, omiljenog mladog glumca.

Pročitajte: Iznenadićete se - Koja žena povezuje Miloša Bikovića, Ivana Ivanovića i Gordana Kičića

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Prva, poznata ljubav Miloša Bikovića bila je njegova koleginica sa klase Aleksandra Anja Alač, a njih dvoje zabavljali su se tokom studija. Iako romansa nije ostala dugog veka, Miloš i Aleksandra nakon raskida ostali su dobri prijatelji, koji godinama neguju svoj odnos.

Ipak, prva veza Miloša Bikovića, koju je javnost budno propratila, bila je romansa sa glumicom Brankicom Sebastijanović. Na početku svoje uspešne karijere, srce je poklonio lepotici, koja je u to vreme još uvek bila studentkinja na Fakultetu dramskih umetnosti. Ubrzo je glumački par snimio i zajednički projekat, seriju i film "Samac u braku", a kada je višegodišnjoj vezi došao kraj, o razlozima raskida, nisu govorili.

Pročitajte: Brankica Sebastijanović - Ne bih imala hrabrosti za karijeru u Holivudu

Po raskidu sa Brankicom, Biković je ubrzo počeo da gradi svoju, sada već sjajnu karijeru, u Rusiji, a čini se da ni Ruskinje nisu ostale imune na njegov šarm. Naime, smeđokose lepotice, zamenio je nešto svetlijim, ali ništa manje lepim damama, a prva Ruskinja koja ga je osvojila bila je manekenka Saša Lus.

Manekenka i glumac upoznali su se na snimanju jedne reklame, a njihova romansa bila je toliko zapažena, da su osvanuli čak i na naslovoj strani ruskog "Vouge-a". Ipak, posle nekog vremena ljubavi je došao kraj, a o raskidu je javnost saznala nešto kasnije, kada je Saša već otpočela novu emotivnu romansu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sasha Luss (@sashaluss)

Posle manekenke, koleginica Aglaja Tarasova, spontano je svojim plavim očima i nestvarnom lepotom, očarala Miloša Bikovića, a tokom snimanja filma "Led" par je već mesecima bio u ljubavi. Ipak, u međuvremenu je došlo do raskida, što su objavili nešto nakon premijere filma. Raskid su, kako su pisali ruski mediji, čuvali u tajnosti, kako bi film kod publike što bolje prošao. Godinu i po dana zajedničkog života, kako je Miloš rekao, ostalo je iza njih, a njihov odnos, ostao je dobar.

Pročitajte: Barbara Tatalović - Užasava me "titula" Miloševe bivše

Šuškalo se da je do raskida sa Aglajom došlo usled sve češćih Miloševih boravaka u Srbiji, tokom kojih su se rodile emocije prema lepoj Barbari Tatalović, koja je ubrzo zatim i ponela titulu - devojka Miloša Bikovića.

Manekenka i glumac vezu su otpočeli u tajnosti, a onda su počeli javno da se pojavljuju kao par. Iako su mnogi očekivali da će ova veza prerasti u nešto više, do raskida je, kako su oboje naveli, došlo zbog daljine i retkog viđanja.

Barbara je jedna od retkih koja je jednom prilikom za naš magazin rekla da joj ne prija da se o njoj govori kao o bivšoj devojci Miloša Bikovića.

- Molim medije da prestanu da pišu o meni u kontekstu bivše devojke Miloša Bikovića. Uopšte mi to ne imponuje. Štaviše, užasava me i degradira. Ja sam Barbara Tatalović, glavom i bradom, imam jaku porodicu koja stoji iza mene i to je moj identitet - rekla je ona.

Od raskida sa Barbarom, Miloš o svom emotivnom životu nije govorio, a u nedavnom intervjuu na pitanje o svom emotivnom statusu i ljubavnom životu, odgovorio je ovako:

- Sve zavisi od toga šta ljudi podrazumevaju pod rečju ljubav. Svako ima svoju pretpostavku i drugačiju ideju o ljubavi, tim pre jer je reč o apstraktnom pojmu. Zato se i u ljubavi povređujemo. Moja pretpostavka ljubavi je ono što je napisano u trinaestoj glavi obraćanja svetog apostola Pavla - rekao je za "Alo" i još jednom vešto izbegao konkretan odgovor o svom emotivnom statusu.

Komentari (0)

Loading