Celebrity News

Suzana i Saša Popović vole život na visokoj nozi, a ćerka nije mogla biti skromnija: Evo zašto se Aleksandra krije od javnosti!

Ćerka Saše Popovića i Suzane Jovanović oduvek intrigira domaću javnost svojom odlukom da se u medijima ne pojavljuje. Devojka, koja svojom lepotom izuzetno podseća na majku, odlučila je da, za razsliku od svojih roditelja, nema dodira sa estradom...

Suzana i Saša Popović vole život na visokoj nozi, a ćerka nije mogla biti skromnija: Evo zašto se Aleksandra krije od javnosti!

Bračni par Popović godinama uživa u ljubavi i skladnom braku, a čini se da je sve neuporedivo lakše, zahvaljujući luksuzu, koji ih okružuje. Ipak, Saša Popović i njegova supruga, pored velike popularnosti i bogatstva, ostali su prizemni ljudi, a baš tako su vaspitali i ćerku Aleksandru.

Aleksandra Popović, koja se trudi da se o njoj u javnost što manje zna, izrasla je u izuzetno skromnu devojku, koja ne mari za velike proslave i skupe poklone.

Pročitajte: Saša Popović se odrekao luksuza koji je njegova supruga Suzana obožavala

- Ja sam je pitao da li hoće neko veće slavlje, ali ona je želela da sa nekoliko svojih drugarica i u krugu porodice obeleži taj dan. Mi smo jako lepo proslavili njen 18. rođendan, fino, tiho, bez ikakve pompe. Ona ne puši, ne pije, ne drogira se i ne nosi pirsinge. Ne izlazi uveče - rekao je svojevremeno Saša Popović.

Na temu skromnosti svoje ćerke i Suzana je dodala par reči:

- Ćerka nam je rekla: "Nemojte slučajno da mi pravite neku žurku i da mi pravite rođendan javno, ja to ne želim". Mi poštujemo njene želje i mislimo da je pravi korak učinila ka svetu odraslih, Jako je skromna, ne traži ništa... Dete je poznatih roditelja i može sve, ali ništa ne traži. Stvarno sam ponosna, i svaki dan kažem da sam blagoslovena što imam takvu decu, takav je i sin, a takva je i ona - istakla je Suzana, koja iz prvog braka ima sina Danijela.

Pročitajte: Saša Popović OŠTRO - Prestanite DA VREĐATE moju porodicu!

Aleksandra, uživa u svom odsustvu iz medija i mirnim druženjima sa prijateljima, a u svojoj odluci da se nigde ne pojavljuje toliko je istrajna, da se na društvenim mrežama njene majke može pronaći samo jedna zajednička fotografija.

Na mamu je nasledila lepotu, a odluku da ne bude prisutna na medijskoj sceni godinama nije promenila, uprkos željama njenog oca da nastavi njegovim putem, estrada je ne zanima. A kuda će mladu naslednicu televizijskog maga i muzičke zvezde odvesti emotivni i poslovni izbori, ostaje nam da vidimo.

Komentari (0)

Loading