Celebrity News

Udata za Bojana Karića, druži se sa svetskim zvezdama, sestra joj je poznata pevačica: Zavirite u luksuzni život Maše Karić (foto)

Maša Karić udala se za Bojana Karića 2007. godine, a iako je udata za člana porodice Karić, i ujedno sestra pevačice Jovane Nikolić, Maša svoj život skriva od radoznalih pogleda i o njoj se malo toga zna.

Udata za Bojana Karića, druži se sa svetskim zvezdama, sestra joj je poznata pevačica: Zavirite u luksuzni život Maše Karić (foto)

Bojan Karić javnosti je bio posebno interesantan po braku sa Jelenom Karleušom, koji je trajao svega tri meseca. Nakon razvoda 2004. godine, biznismen se povukao iz javnosti, a 2007. godine ponovo je stao na ludi kamen. Tada je oženio Mašu Nikolić, sa kojom danas ima blizance Teodora i Taru.

Ćerka čuvenog režisera Božidara Nikolića i rođena sestra pevačice Jovane Nikolić, udate Mišković, Maša, udata je za čoveka, sa kojim živi život iz snova, ali sakriven od radoznalih pogleda.

Pročitajte: Isplivali novi detalji razvoda Jelene Karleuše!

 

 

Sestre Jovana i Maša, udate za izuzetno bogate i moćne muškarce, ipak nose epitet izuzetno skromnih dama.

Maša i Bojan i posle četrnaest godina braka uživaju u ljubavi kao prvog dana. Oboje su avanturisti, uživaju u putovanjima, a zbog takvih naravi ne pada im teško što pola godine borave u Minsku, a pola u Dubajiu.

- Na životnom putu punom izazova svili smo naše malo gnezdo ljubavi i sreće, u kome četiri srca kucaju kao jedno. Čak i posle 13 godina, ja stalno pronalazim nove razloge da te volim još više! Divan si muz i još bolji tata! Svaki trenutak koji provodimo zajedno je neponovljiv - uputila je ove reči svom suprugu Maša.

Plavokosa lepotica, posebno neguje blizak odnos sa sestrom, kojoj je najveća podrška u svemu što radi.

Pročitajte: STORY SAZNAJE - Jovana i Marko Mišković postali roditelji po drugi put!

A sa svojim suprugom neguje brojna prijateljstvo u okviru domaćeg, ali i svetskog "jetset-a".

Njen "Instagram" je prava oaza inspiracije, a fotografije egzotičnih destincaija i savršenih "outfita", kao i divnih porodičnih trenutaka, samo su dokaz da Maša živi život za poželeti.

 

Komentari (1)

Loading
Boka

08:25 20.04.2021

Hvala bogu da nesto prelepo procitam i normalno.Sve porodice nek budu slozne❤zivela ljubav❤