Celebrity News

Korona nije zaobišla našu bebu: Stevan Piale o dramatičnoj borbi porodice sa virusom

Stevan Piale - Korona je u njegovom slučaju bila neprijatno i dramatično iskustvo. Iako je sam imao blage simptome, jedna stvar mladog glumca koštala je mnogo neprospavanih noći...

Korona nije zaobišla našu bebu: Stevan Piale o dramatičnoj borbi porodice sa virusom

Sada kada se oporavio od nemilosrdnog virusa, koji je malo koga zaobišao, Stevan Piale govori o borbi sa koronom, koju je vodila njegova porodica. Iako je sam imao blage simptome, Stevane je bio prestravljen kada je shvatio da korona nije zaobišla njegovu, tada osmomesečnu ćerkicu Rosu.

Kako kaže, popularna zvezda serije "Igra sudbine", virus je pokupio na setu, pkrajem jeseni, a onda se zarazila i njegova beba.

Pročitajte: Una i Stevan Piale za "Story" - Rosa na brata ili sestru neće dugo čekati!

Petar Đorđević

 

- Bilo je dosta napeto, zarazio sam se krajem jeseni, ali sam prošao sa kućnim lečenjem. Supruga Una i kćerkica Rosa su morale da se odvoje, a onda se ispostavilo da je i Rosa pozitivna. Iako smo nas dvoje mladi roditelji nismo bili previše uplašeni - rekao je on.

Dok je Stevan bio u samoizolaciji, Una je brinula o bebi, koja je imala povišenu temperaturu.

- Doktori su nam savetovali da je ne spuštamo. I to je trajalo nekoliko dana. Međutim, bebe sve to mnogo lakše podnose. Bio je to najizazovniji period u našim životima, ali se sve ipak dobro završilo, bez posledica - otkriva on za "Gloriju".

 

 

Komentari (0)

Loading