Celebrity News

Andrija Milošević progovorio o očinstvu, njegova izjava uzburkala duhove

Andrija Milošević otac želi da postane i oproba se u najvažnijoj životnoj ulozi. Popularni glumac nikad otvorenije govori o roditeljstvu...

Andrija Milošević progovorio o očinstvu, njegova izjava uzburkala duhove

Aleksandra Tomić, čini se svakodnevno, iznova osvaja Andriju Miloševića i tako već dugi niz godina. A sada je, sudeći po rečima Andrije Miloševića, izgleda došao trenutak da par razmisli o ozbiljnijim koracima u svom odnosu.

- Ako je išta u životu pitanje sreće, onda je to pronaći svoju drugu polovinu. Zamislite koliko je tek sada teško, kada je prodaja tela i duše postala standard - rekao je Andrija jednom prilikom i istakao da je Aleksandra njegova druga polovina.

Pročitajte: Andrija Milošević i Aleksandra Tomić KUPILI STAN NA BANOVOM BRDU, evo šta O NJIMA kažu komšije...

Na pitanje, da li planira uskoro da se ostvari u ulozi oca kratko je odgovorio:

- Naravno. Nisam lud da ne budem otac - prenosi "Telegraf.rs".

O tome da je potpuno spreman za novu životnu odluku, govori i činjenica da već sada zna kakav će otac biti i kako će se u vaspitanju deteta postaviti:

- Apsolutno sam spreman da postanem otac i ne plašim se toga. Želim to i biće. Život vas vodi na razne strane i puteve, a onda prosto dođete do jednog momenta kada pomislite to. U stvari, istinski morate živeti život bez kalkulacija. To je poenta priče. Ne možete kalkulisati ništa, a posebno ne decu. Sve mora da ide iz ljubavi - kaže glumac i iskreno priča da unapred zna kakav će biti otac:

- Nemam pravilo za vaspitavanje dece. Znam kakav ću biti - ja ću se rastoćkati kao topla čokolada prema detetu - rekao je za "Kurir".

 

Komentari (0)

Loading