Celebrity News

Anastasija Ražnatović OTKRIVA: Preseljenje sa Đorđem nikada neće biti potpuno!

Anastasija Ražnatović svojim atraktivnim izgledom, zavodljivim stasom i odevnim kombinacijama od kojih zastaje dah, već danima "ruši Instagram". Ipak, javnost joj ni u sunčanom Meksiku ne da mira, pa se mlada muzička zvezda uključila uživo u jutarnji program kako bi razgovarala o trenutno najaktuelnijim temama.

Anastasija Ražnatović OTKRIVA: Preseljenje sa Đorđem nikada neće biti potpuno!

Da je Anastasija profesionalka u odnosu sa medijima odavno je poznato, pa ipak, to je još jednom dokazala, kada se uključila u jutarnji program TV "Prve" u tri sata ujutru po meksičkom vremenu.

Da je već zadivila Meksiko, ali i svoje "Instagram" pratioce fotografijama sa odmora svima je jasno, ali Anastasija se uključila kako bi govorila o pandemiji u Meksiku, kao i o proceduri putovanja, u ovim, po svemu neuobičajenim vremenima.

- Prvo da kažem, ako imam neki lapsus, ovde je 3 sata ujutru. Svaki dan nam je drugačiji, trudimo se da vidimo sve u ovih 12 dana, večeras smo bili na pravom meksičkom mestu, na splavu gde pevaju marijači! Jedete meksičku hranu i pijete tekilu, uživancija baš - rekla je ona. 

Pročitajte: Ko je zapravo Đorđe Kuljić? Otkrivamo sve što niste znali o misterioznom milioneru koji će oženiti Anastasiju Ražnatović

Naravno, tema o zajedničkom preseljenju sa dečkom Đorđem Kuljićem, bila je neizostavna, a Anastasija je istakla da do potpunog preseljenja nikada neće doći, što je u prvi mah mnoge iznenadilo. Odmah zatim muzička zvezda obrazložila je svoje reči:

- Znate kako, s obzirom da je on iz Novog Sada nikad nećemo bići potopuno preseljeni, istina je da smo kupili nekretninu u Beogradu, bićemo pola u Novom Sadu, pola u Beogradu, što se mene tiče kao i do sada, u Beogradu su mi porodica, prijatelji.. Meni se tu ništa specijalno ne menja, osim što ću u Beogradu sada biti u stanu sa njim, a ne kod kuće. Odvojila sam se ja odavno, on i ja živimo zajedno već neko vreme. I pre toga sam živela i sa drugaricama i sama, tako da sam se navikla - istakla je Anastasija, koja već neko vreme uživa u zajedničkom životu sa svojim izabranikom.

story

 

Anastasija Ražnatović otkrila za koju se vakcinu odlučila

Ujedno, Anastasija je govorila i o epidemiološkoj situaciji u Meksiku, a onda se osvrnula i na temu putovanja, koja su u ovim vremenima sve, samo ne uobičajena procedura.

- Pre svega potrebna je viza, PCR test nam nije bio potreban, jedino što je bilo važno je da se nose maske, na aerodromu, avionu, nije bilo nikakvih komplikacija. Što se tiče situacije ovde, dosta je opuštenije, makse se nose, ali napolju ljudi potpuno normalno funkcionišu, što je bilo iznenađujuće. Potpuno se osećamo kao da smo izolovani od cele situacije, niko ne govori o koroni, čudno mi je da vidim ljude bez maski i da je sve kao ranije. Biće mi čudno da se vratim na staro kada sam se navikla na opušteniji život.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić doneli veliku odluku - Ovo je mesto novog početka

Anastasija je progovorila i o vakcinaciji i gledaocima otkrila za koju se vakcinu odlučila:

- Reavkcinisala sam se neposredno pred Meksiko, da budem nekako bezbedena, posle vakcine sam se osećala normalno, super sam se osećala, sada kada sam među ljudima nema panike i frke da li ću se zaraziti i sada se sama sa sobom osećam mirnije i apelujem na sve ljude da to urade i da se napokon izvučemo iz ove pošasti i da možemo normalno da živimo. Primila sam "kinesku" vakcinu, čitala sam dosta o tome i nekako mi se ta najviše dopala, ali imam prijatelje koji su se vakcinisali drugim vakcinama i super se osećaju - rekla je mlada pevačica.

 

 

Komentari (0)

Loading