Celebrity News

Tri meseca nakon porođaja Merjem Uzerli je prava bomba (foto)

Izgled Merjem Uzerli samo tri meseca pošto je na svet donela ćerkicu Lili Koi. Nove fotografije na "InstagramU" turske zvezde pokrenule su bujicu komentara.

Tri meseca nakon porođaja Merjem Uzerli je prava bomba (foto)

Voljena sultanija Hurem, koja je naklonost domaće publike stekla ulogom u seriji "Sulejman Veličanstveni" još uvek uspeva da oduševi fanove širom sveta. Samo tri meseca od kada se po drugi put ostvarila u ulozi majke, Merjem Uzerli očarala je svoje pratioce, serijom fotografija na "Instagramu".

Izgled Merjem Uzerli postao je tema na društvenim mrežama, nakon što su milionski pratioci shvatili da lepa Hurem svega tri meseca nakon porođaja izgleda kao bomba.

Pročitajte: Hurem rodila devojčicu - Turska glumica ponosno pokazala naslednicu

Srećno zaljubljena u misterioznog muškarca i obasuta pažnjom svojih dveju ćerkica, Merjem ne skida osmeh sa lica, a činjenica da je u top formi, oduševila je sve.

Kako je nedavno otpočela rad na novom projektu, glumica je očigledno dala sve od sebe da se vrati u formu, a njen izgled zaista oduzima dah.

Zajedno sa vitkim strukom i perfektno oblikovanom figurom, fanovi su primetili da joj i nova frizura, popularni "long bob" savršeno pristaje.

 

Komentari (0)

Loading