Celebrity News

Novi dom nakon razvoda: Marija Karan otkrila detalje povratka u Srbiju!

Dom Marije Karan proteklih godina bio je u suncem okupanom Los Anđelesu. Ipak, čini se da je mlada glumica posle razvoda odlučila da otpočne novo životno poglavlje, a novo poglavlje zahteva novi početak u novom životnom okruženju.

Novi dom nakon razvoda: Marija Karan otkrila detalje povratka u Srbiju!

Glumica Marija Karan zbog novog projekta na kome radi ponovo je u Srbiji. Iako je njen dom proteklih godina bio u Los Anđelesu, glumica ističe da Beograd nikada nije prestala da smatra svojim, a sada ističe da se oseća kao da se vratila da nastavi tamo gde je stala, kada je otišla u grad Anđela.

- Povratak u Beograd je kao kad obučem neku staru majicu i osetim se kao svoj na svome - moj grad. Pored svega, Beograd je ipak, za mene najatraktivniji. Volim njegov duh i kad se vratim, prihvatim ga baš takvog kakav jeste i nastavljam tamo gde sam stala.

Pročitajte: Šta je to o Srbiji rekla Marija Karan pa je navukla gnev javnosti?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran)

Los Anđeles je zamenila Beogradom i sada, bar na neko vreme živi ovde, u svom gradu, a povod za povratak bio je pre svega angažman na novom, velikom projektu.

- Presrećna sam što sam angažovana za rimejk Dinastije, serije iz osamdesetih, koja je osvojila dosta nagrada, a pre svega publiku. Ne mogu da vam otkrijem koga ću glumiti jer je to još uvek tajna. Urađen je sjajan kasting: Bane Popović, Rade Šerbedžija, Peđa Bjelac - zagolicala je maštu publike svojom izjavom za magazin "Lepota i zdravlje".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran)

Preseljenje u Beograd, donelo je promene i u život njenog sina Marka:

- Moj sin Marko je ove godine promenio tri škole, a odlično govori tri jezika. Bez obzira gde smo on ima svoje obaveze i ritam mu se ne menja.

Pročitajte: Nakon glasina da se razvodi, glumica oduševila - Marija Karan izgleda kao avion!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran)

Podsećamo, početkom februara, Marija Karan i njen sada bivši suprug Džoel Lubin posetili su zajedno Beograd, kako bi okončali brak, koji su 2014. godine ovde sklopili.

Komentari (0)

Loading