Celebrity News

Za Bjelom su žene uzdisale, a sada njegov sin nosi titulu velikog zavodnika (FOTO)

Sin Dragana Bjelogrlića, po svemu sudeći, u svakom smislu krenuo je očevim stopama. Osim što je sjajan student na Fakultetu dramskih umetnosti, Aleksej je postao deo postavke u "Jugoslovenskom dramskom pozorištu", a uz sve to, poneo je titulu najvećeg mladog zavodnika, baš kao njegov otac, kada je pažnju ženske publike osvojio kao Boba iz "Boljeg života".

Za Bjelom su žene uzdisale, a sada njegov sin nosi titulu velikog zavodnika (FOTO)

Mladi Aleksej Bjelogrlić, student Fakulteta dramskih umetnosti, veliki je ponos svojih roditelja. Da ima veliki talenat govori i činjenica da je na budžetu, što je njegovom ocu posebno drago. Gluma je čini se u njegovim genima, a nakon što ga je publika upoznala u "Senkama nad Balkanom", mladi glumac sada igra i na daskama koje život znače.

Sredinom marta Aleksej je debitovao u predstavi "Široka zemlja" u "Jugoslovenskom dramskom pozorištu" a kod publike izazvao je samo pozitivne reakcije. 

Pročitajte: Sve oči uprte u njih - Neobična ljubav Maje i Dragana Bjelogrlića (foto)

Ipak, ono što je najupečatljivije je da je Aleksej pored glume od oca nasledio i sjajan izgled, pa danas on nosi titulu velikog zavodnika, koju je njegov otac dobio nakon uloge Bobe u kultnoj seriji "Bolji život".

Nakon poslednje fotografije na "Instagram" profilu Dragana Bjelogrlića, mnogi su oduševljeno prokomentarisali da se Aleksej dosta promenio od svoje uloge u "Senkama", da je sada već zreo mladić, a da izgledom podseća na svog oca, za kojim su svojevremeno uzdisale mnoge dame.

Pročitajte: Nesreća usred Beograda - Dragan Bjelogrlić spasao život jedanaestogodišnjem dečaku

- Aleksej izrasta u pravog šmekera, što je i očekivano, jer od ovakvog oca sin ne može biti drugačiji, eto i dobar glumac i šmeker - samo je jedan u nizu komentara.

Komentari (0)

Loading