Celebrity News

Fotke iz Moskve: Biković glavna zvezda crvenog tepiha! Sa samo 33 godine OVO mu je pošlo za rukom

Miloš Biković - Moskva deluje kao fraza, koja se od njegovog pojavljivanja u filmu "Sunčanica" Nikite Mihalkova, više nije mogla razdvojiti. Biković je očarao srca ruske publike, a sada mu je sa svega 33 godine u Moskvi ukazana velika čast.

Fotke iz Moskve: Biković glavna zvezda crvenog tepiha! Sa samo 33 godine OVO mu je pošlo za rukom

Naime, jedan od naših, trenutno najpopularnijih glumaca trenutno je u Moskvi, gde je na poziv Nikite Mihalkova otišao kako bi bio član žirija Međunarodnog filmskog festivala. Mladi glumac, sa kolegama, koji su popularnost stekli širom celog sveta, odlučivaće koji će autori i naslovi poneti titulu "najbolji" u ovogodišnjoj selekciji.

Miloš Biković, koju Moskvu voli gotovo kao i Beograd, podelio je na svom "Instagramu" fotografiju sa crvenog tepiha, a svojim izgledom očarao je, ne samo brojne pratiteljke, već i sve prisutne na filmskom festivalu. Dress code je ispoštovan, a šarmantni glumac otkrio je i da je počastvovan što mu je dodeljena uloga člana žirija.

Pročitajte: Iznenadićete se - Koja žena povezuje Miloša Bikovića, Ivana Ivanovića i Gordana Kičića

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

- Otvorili smo Međunaraodni filmski festival u Moskvi i jedva čekam da gledam filmove, da upoznam stvaraoce. Biće ovo lepa nedelja. Pu pu pu...  

Miloš Biković, prošetao je crvenim tepihom sa zvezdama ruskog, ali i svetskog filma, a ova uloga predstavlja samo još jedan uspeh u nizu stepnika, kojima se mladi glumac već penje do samog vrha.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @bikovic_wow_effect

Komentari (0)

Loading