Celebrity News

Otkrivamo ko je treća ljubav Petra Strugara (video)

Petar Strugar važi za glumca koji voli izazove bilo da su oni glumačke ili neke druge prirode. Veliki je ljubitelj konja, a iz mladalačke radoznalosti izrodila se i njegova velika ljubav prema motorima. Koliko je spretan s omiljenim dvotočkašem, koliko je s druge strane oprezan i šta je to što ga kod njega fascinira te mu je toliko posvećen otkrio nam je u razgovoru koji smo obavili po snimanju modnog editoriala za štampano izdanje magazina Story.

Otkrivamo ko je treća ljubav Petra Strugara (video)

Strugar važi za osobu koja vrlo retko govori o privatnom životu, stoga na bezazleno pitanje o tome da li sin Zarija prati njegova interesovanja za konje i motore nije želeo da nam da odgovor. Nastoji da svog mališana zaštiti od budnog oka medija, ali i od svih drugih stvari koje mu mogu naškoditi. Upravo zbog njega mnogo teže, nego što bi to bilo u drugačijim okolnostima, pao mi je razvod od glumice Ivane Nikolić.

-Dosta te promeni roditeljstvo, počneš da razmišljaš drugačije. Na mene je recimo uticalo da sam počeo da podižem ručnu, da ne srljam toliko. Prosto nisi sam više i ne ide sve tek tako, moraš da razmisliš malo pre nego nešto uradiš - kazao je on.

Pročitajte: Petar Strugar - Trudim se da budem normalan roditelj!

Komentari (0)

Loading